Bagare

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att skapa unika smakupplevelser på bra råvaror som gör gott? Nu söker vi en bagare till vårt egna bageri. Du kommer bli del av ett erfaret bageriteam med hög ambition och massor av lekfullhet.
Vår Gård välkomna både hotell och konferensgäster för att uppleva god mat, vackra miljöer och ett varmt välkomnande. I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor.
I somras öppnade vi även upp ett nytt Bageri & Vincafé som fått en stilren och modern atmosfär för avslappnat umgänge. Här serverar vi frukost, konditoriprodukter, lunch och barmat. På helgerna har vi caféverksamhet där du blir en del teamet bakom. Vi bakar bröd både till försäljning och till våra gäster i huset. Vi har även en stor matsal med vidunderlig utsikt över Baggensfjärden där våra konferensgäster njuter av sina måltider. Vår matfilosofi är ganska enkel och lägger stort fokus på lokala råvaror i säsong för högsta kvalité och hållbarhet.
Kvalifikationer och egenskaper:
Som bagare på Vår Gård har du stort intresse av närproducerade råvaror, vackra uppläggningar och träffsäkra smakupplevelser. Du vill att dina gäster ska må bra så du har stort intresse av hälsosam mat. Din drivkraft är att skapa den bästa upplevelsen för gästen tillsammans med dina kollegor. Du gillar att jobba i team och tar gärna egna initiativ för att göra dina gäster och medarbetare extra glada. Du bör minst ha ett till två års erfarenhet av arbete som bagare. Har du utöver det erfarenhet som konditor är det är stort plus.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Vår Gård Saltsjöbaden AB Saltsjöbaden
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 maj 2021
  • Ansök senast: 3 juni 2021

Postadress

Ringvägen 6
Saltsjöbaden, 13380

Liknande jobb


Bagare/kallskänka

Bagare/kallskänka

24 april 2024

Konditor

Konditor

24 april 2024

Konditor till Hollandia

18 april 2024