Bankettansvarig

Arbetsbeskrivning

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vi växer så att det knakar och utökar nu vår bankettverksamhet med en hel paviljong. Vi därför en Supervisor till vår Bankettavdelning.

Clarion Hotel Wisby är en attraktiv mötesplats i stor expansionsfas. Vi har höga ambitioner och samtidigt som vi växer vill vi hela tiden förbättra oss. Nu söker vi en kreativ och personlig talang kan ansvara för driften av avdelningarna bankett och frukost.

Vill du vara med att vidareutveckla vår nya fina Paviljong & vår vackra Spegelsal? Förfina vår redan prisade frukost i Kaptenshuset och Kopparsalen. Är du tydligt service minded? Gillar du att ha kul på jobbet med dina kollegor och med dina gäster? Då kanske just du är den vi söker? Vi välkomnar din drivkraft och passion för att leda, utveckla och skapa extraordinära resultat.

Som Bankettansvarig är det du som ser till att konferensluncher och middagar samt mingelkvällar och liknande evenemang blir en toppen upplevelse för våra gäster. Rollen kräver att du har ledaregenskaper samt erfarenhet inom restaurangbranschen som gör att du kan leda samt fördela arbetsuppgifter till personalen på ett korrekt sätt. Du rapporterar till Restaurant Manager.

Arbetet innebär:

• Sedvanligt Hovmästararbete och avdelningsansvar för restaurangen.
• Personalansvar, Schemaläggning, och Timhantering.
• Gästbemötande
• Servering av mat och dryck
• Dryckesbeställningar och inventering
• Kassahantering
• Att jobba varierade arbetstider som tidiga morgnar, kvällar och helger
• Styra mot ekonomiska mål
• Avdelningsansvar för hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Att vara väl insatt i lagen om Ansvarsfull Alkoholhantering
• Ansvara för att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra på och mellan avdelningar.
• Hålla högsta service- och kompetensnivå och därmed se till att gästerna alltid blir korrekt serverade och även bemötta enligt vår filosofi Passion at Clarion.
• Att tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.


Vi tror att du:

• Har erfarenhet av Hotell- eller restaurangverksamhet sedan tidigare.
• Är ekonomisk medveten och effektiv.
• Är strukturerad i ditt arbete, punktlig och samarbetsvillig.
• Drivs av ett högt tempo
• Har en hög ambitionsnivå och ständig vilja att utvecklas
• Är sälj och resultatfokuserad
• Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
• Har en stark känsla för service och tycker om samtal med gästerna
• Älskar att överträffa gästens förväntan
• Gillar och är närvarande i sociala medier
• Har genuint intresse för mat och dryck och har förmågan att framgångsrikt kombinera mat och dryck
• Är en naturlig ledare som tycker om att arbeta i team och skapa teamkänsla
• Är positiv, engagerad och ansvarsfull
• Är social, sprudlande och påhittig


Verkar detta vara en perfekt match för dig? Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan idag.

Vi tittar inte så mycket på vad du har gjort tidigare utan mer på vad du kan göra hos oss. Tonvikt för oss ligger mycket på din person, inte bara ditt CV.

Tjänsten är 100% inom hotellets Mat & Dryck verksamhet.

Tjänsten är tillsvidare, har årsarbetstid och stor vikt ligger över sommarsäsongen. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner på detta företaget

Fia Wikström
+46 0498-257560

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Wisby Visby
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid -
  • Publicerat: 31 augusti 2016

Besöksadress

Strandgatan 6
None

Postadress

Box 1319
Visby, 62124

Liknande jobb


Vi söker restaurangchef

14 maj 2024

13 maj 2024

Krusmyntagården söker Köksmästare

Krusmyntagården söker Köksmästare

7 maj 2024