Bästa kockjobbet?!

Bästa kockjobbet?!

Arbetsbeskrivning

Dunder & Krut, Sveriges ledande lagerölsrevolutionärer startade Stockholms, ja kanske Sveriges, absolut trevligaste restaurang för ett och ett halvt år sedan. Lagom till att vi slog upp dörrarna på Industrigatan 2 i Stockholm, satte en pandemi sitt grepp runt världen. Sedan dess har vi kavlat upp ärmarna och kört på. Ett magiskt koncept vinner alltid – och nu är det återigen dags att hitta människor som vill vara med och skapa magi och Sveriges bästa tacos.
Vi är ett gäng idioter med en dröm om att skapa den bästa lagerölen som någonsin serverats. Vi vill göra en ‘stor stark’ till något stort; en öl med smaker och nyanser som kan njutas med spänning, överraskning och i gott sällskap utan att bli platt. Det är vår mission och det är så vi vill sprida vår gospel genom en restaurang där maten och stämningen följer samma filosofi.
Att frälsa världen med bra hantverksöl och vällagad förtrollande mat är inte ett 8:00-17:00 jobb – det är ett kall. Det är vad du andas in varje morgon när du vaknar och drömmer om varje natt du sover. Det är vår övertygelse och det bör vara din övertygelse med.
Vi rekommenderar att du går in och läser mer om vad vi gör och vad vi står för på dunderochkrut.se.
Vi söker dig som brinner för god mat och dryck. Du är punktlig, ansvarstagande och vill utvecklas. Vi har högt i tak och kommer därför ge dig stort utrymme att utveckla köket och arbetet lite som du vill. Vi kräver att du brinner för ditt jobb, att du tycker det är kul med varierande arbetsuppgifter och att du inte är rädd att kavla upp ärmarna och hugga i när det behövs.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i kök, men detta är inte ett krav, vi tror på personer inte CVn. För oss är det viktigt att du älskar det du gör, att du tar ansvar och att du hjälper oss att bli ännu bättre – då kommer du också få det bättre. Är det ditt första jobb efter restaurangutbildningen eller känner du bara att du vill lämna det inburade köket och komma närmare kunden för att jobba med ett koncept som du kan vidareutveckla och bidra till? Då tror vi att detta passar dig alldeles utmärkt. Du behöver inte kunna designa en tre-stjärnors Guide Michelin-meny, det finns andra som gör, men du ska leva efter devisen att det inte finns några genvägar till magisk mat. Men du behöver kunna reda dig själv, vara självständig och pålitlig. Du kommer till stora delar sköta köket ensam (i alla fall just nu) och det kommer ibland vara tufft, men vi är ett lag som kommer ha kul tillsammans för vi tror att det är vägen till framgång. Det är ditt ansvar att maten som lämnar köket håller högsta kvalitet och att driften rullar på som den ska.
Vi kommer vara ett litet gäng som har kul tillsammans, men som också ställer krav på varandra. I ett litet företag är det än viktigare att alla drar sitt strå till stacken. Hoppa på resan nu och var med och väx tillsammans med oss.
Hos oss får du inte ett vanligt jobb, du är en del av en rörelse. En rörelse som driver mat- och ölkulturen framåt och du kommer att vara en av de viktigaste spelarna i laget som är vår restaurang.
Ok, nu har du kommit så här långt, känner du att detta kan vara något för dig? Skicka då i väg ett CV och ett personligt brev till vår jätteroliga VD Thomas Nilsson på jobb@industrigatan2.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Kruthus Ett AB STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 14 december 2021
  • Ansök senast: 13 januari 2022

Postadress

Industrigatan 2
STOCKHOLM, 11246

Liknande jobb


Ästad Vingård söker kock

19 maj 2024

19 maj 2024

Indisk kock

18 maj 2024

Kock till Sällskapet Mariestad

Kock till Sällskapet Mariestad

18 maj 2024