OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Professionalism, arbetsglädje och respekt Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra.
Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.
Vi serverar dagligen cirka 4000 portioner i Båstads kommun med både tillagningskök och mottagningskök.
Vi strävar dagligen efter att våra gäster ska få den bästa möjliga måltidsupplevelsen varje dag. Vi tillagar så mycket som möjligt från grunden på råvaror av god kvalitet.
Vill du vara med och utveckla framtidens offentliga måltider tillsammans med kunniga kollegor är du den vi söker
ARBETSUPPGIFTER
Som biträde arbetar du med den dagliga driften, servering, disk och lättare matlagning.
Hos oss får du tillit, förtroende och en möjlighet att vara kreativ.
Som timvikarie kommer du att vid behov erbjudas att jobba inom måltidsenheten på våra förskolor och skolor samt måltiden inom vård och omsorg.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med den offentliga måltiden, tidigare köksvana är meriterande. Du har en hög känsla för service och värdskap. Som person är du lyhörd och tycker om att arbeta i team, har god samarbetsförmåga och anpassar dig lätt till förändringar.
Du är driven, kreativ, lösningsfokuserad och engagerad. Öppen för förändringar och nyfiken på att lära dig nya saker. Du är naturligtvis positiv till att laga mat till våra gäster och du ser vikten av att måltiden är dagens höjdpunkt.
ÖVRIGT
Kommunala avtal gäller. Utdrag ur belastningsregistret inlämnas vid ev anställning.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Rökfri arbetstid tillämpas.
Inför rekryteringsarbetet har Båstads kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Måltidschef Ulla Johansson
0431-771 29
Kökschef Mikael Larsen
0431-774 03, 0431-77402
Kökschef Lars Wallin
0431-771 72