Blå Porten söker Kock

Arbetsbeskrivning

På Blå Porten älskar vi tempo, myller av ljud och skratt och dofterna från allt ifrån kanel till pressad gurka. Vi provsmakar ständigt rätter och såser och vi uppmuntrar våra gäster att göra detsamma. Att växa. Att utvecklas.

Nu behöver en kock och söker dig som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse och du bör ha några års erfarenhet som kock. Du är kreativ och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag.

Eftersom vi inte tror att roller måste vara fasta så kan vi då och då erbjuda vår personal möjligheten att ta en oregelbunden karriärväg. Som ett företag bland åtta dynamiska restauranger utspridda i Sverige är hela vår verksamhet byggd för det. Så när du väl är inne vet du inte vad som händer härnäst.

Du blir en del av vårt team av kockar, kökschef och sousansvarig som tillsammans vill ge gästerna en kulinarisk upplevelse."

Vi jobbar med egna och externa bokningar och hjälper ofta konsthallen Liljevalchs med deras bokningar. Det kan vara allt ifrån bröllop, konferenser, födelsedagar till företagsevent. Både utomhus och inomhus. På andra sidan om oss ligger Blå+, ABBA-muséet med hotell och inom några hundra meter hittar du Gröna Lund, Skansen och Cirkus.

Arbetet

Du kommer huvudsakligen att ansvara tillredning i vårt kök. Där kommer du att vara en del av vårt team av kockar, kökschef och sousansvarig som tillsammans med dig jobbar mot samma mål, att ge våra gäster en fantastisk upplevelse.

Vi söker

Du har erfarenhet från yrket, brinner för ditt arbete och njuter av att ge personlig service. Du vill spela en viktig roll för att ta Blå Porten till nästa nivå, så du strävar efter att göra det bästa för att få nå bästa arbetsresultat. Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du även har ett intresse av vin och dryck.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning som startar med en provanställning.
Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger.
Du har möjligheten att ta en oregelbunden karriärväg. Som ett företag bland åtta dynamiska restauranger utspridda i Sverige är hela vår verksamhet byggd för det.

Du är

3+ års beprövad erfarenhet som kock på restaurang.
En lagspelare som gärna delar med sig av idéer, tar konstruktiv feedback från lagkamrater och går en extra mil när det behövs
Förbli flexibel och positiv om arbetsmoment behöver ändras eller inriktning ändras
Förmåga att arbeta snabbt utan att kompromissa med kvalitet eller organisation
Du kommunicerar snabbt och effektivt
Du kan hantera och inspirera teamet
Självmotiverad problemlösare, engagemang, positiv attityd och flexibel

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Boqueria Group
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 februari 2023
  • Ansök senast: 2 mars 2023

Liknande jobb


28 april 2024

Kock/Kallskänka till Baras

28 april 2024