OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Verksamhetsbeskrivning Restaurang, Cafe & Catering. Öppet vardagar (10-20), lör (10-17), sön (11-17). Arbetsuppgifter - Kassa - Kallskänksjobb såsom förbereda salladsbuffe, sallader, smårgåsar, baugetter - Hålla ordning i matsalen - Disk Utbildning/Erfarenhet - Gymnasieutbildning - Bra baskunskaper inom kallskänksyrket - En viss vana frå lunchrestaurang eller cafeverksamhet. - Du skall vara servicinriktad, snabb, glad och ha en känsla för ekonomi. - Du bör tala bra svenska då du har mycket kontakt med våra gäster. Övrigt - Gärna körkort men inget krav. Arbetstid/Varaktighet Tills vidare. Tillträde snarast enligt överenskommelse. 75%-heltid Lön Fast lön. Timlön. Kollektivavtal finns. Kontaktpersoner
Kontaktpersoner på detta företaget
Jen Scheffel
0733 43 40 38
Chefsjuksköterska Ulrika Ehrström
070-167 14 52
Liv Hedström
Ulrika Holmgren
0856215919
Torbjörn Fröjd, arbetsledare
0708-790108
Lars Lantz, enhetschef
08-53536575
Chefsjuksköterska Nina Markholm Nordgren
073-966 18 97
Vårdförbundet Clary Marqvardt
08-517 720 93
Verksamhetschef Marianne van Rooijen
073-966 08 63
ST-chef Sofie Graner
070-684 92 39