Cafébiträde sökes till Jeltsjes Chokladpraliner i Docksta

Cafébiträde sökes till Jeltsjes Chokladpraliner i Docksta

Arbetsbeskrivning

Älskar du att ge god service, arbeta med fina råvaror och möta glada kunder? Då kan du vara den vi söker!
Vi på Jeltsjes Chokladpraliner driver ett café med fokus på kvalitet, hantverk och en varm atmosfär. Nu söker vi en ny kollega som vill bli en del av vårt lilla team och bidra till en trivsam upplevelse för våra gäster. Du kommer främst att arbeta i caféet, men även vara delaktig i vår choklad- och glasstillverkning.
Arbetsuppgifter
Som cafébiträde hos oss ingår bland annat:
Försäljning av chokladpraliner, glass och enklare rätter
Tillagning och beredning av smörgåsar, soppa m.m.
Kassahantering och kundservice
Disk och daglig städning
Paketering av chokladprodukter samt enklare uppgifter i tillverkningen
Vid behov kan även leveranser förekomma

Vem söker vi?
Vi söker dig som:
är 18 år eller äldre.
är serviceinriktad, engagerad och har en positiv inställning samt kan arbeta självständigt och ta ansvar.
trivs med att ha varierande arbetsuppgifter.
har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska.
gärna har erfarenhet från café, butik eller liknande serviceyrken – men det är inget krav.

Vi erbjuder
En säsongsanställning med möjlighet till förlängning
Arbetstid 50–100 % beroende på dina önskemål
Schemalagd arbetstid, både vardagar och helger

Ansökan
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till: info@dockstachoklad.se
Vi ser fram emot att höra från dig!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Jeltsjes Chokladpraliner Docksta
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 16 april 2025
  • Ansök senast: 1 maj 2025

Postadress

Dockstavägen 26
Docksta, 87396

Liknande jobb


Konditoribiträde

23 augusti 2010

Cafébiträde

24 augusti 2010

Konditoribiträde

11 mars 2010

Konditoribiträde

19 juli 2010