Chefsbagare Surdeg till Café Truten

Chefsbagare Surdeg till Café Truten

Arbetsbeskrivning

Anställningsform: Säsongsanställning
Anställningsperiod: 14 juni - 14 augusti (3 månader)
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Plats: Rödlöga i Stockholms skärgård
Lön: Enligt överenskommelse
Om Café Truten och ön Rödlöga:
På den idylliska ön Rödlöga, längst ut i Stockholms skärgård, ligger Café Truten. Ett sommaröppet café där vårt fokus är hembakat och handgjort i ett unikt sortiment, på en unik plats, i yttersta havsbandet. Till oss kommer våra kunder och känner sig som hemma. Vi driver vårt café med stor omsorg, och vi tänker att du har samma glöd och inställning när du jobbar. Omtanken om kunderna, det fina utbudet och den genuina servicen gör att våra kunder kommer tillbaka, år efter år.
På Café Truten är vi kända för våra smulpajer, vår hemkokta vaniljsås, våra goda smörgåsar på eget surdegsbröd, och inte minst vår Rödlögalimpa. Vi levererar också vårt bröd till lanthandeln Rödlögaboden som ligger precis i närheten.
I år lägger vi fokus på att skapa en miljösmart verksamhet genom att minska svinn, baka med ännu mer ekologiska råvaror och skapa mindre skräp. Vi vill att du har samma synsätt i detta och vill bidra till vårt miljösmarta koncept.
Om rollen:
I rollen som Chefsbagare Surdeg bidrar du med stor kunskap och gedigen erfarenhet av surdegsbakning, och producerar allt bröd till caféet och lanthandeln. Till din hjälp har du en Bagarassistent för att genomföra den dagliga brödproduktionen. Du är också ansvarig för att koordinera specialbeställningar och evenemang.
Du behöver ha god kunskap inom all sorts bakning, matlagning och en välutvecklad smakpalett då du även hjälper till med bakning av pajer och kakor samt tillagning av komponenter till vår meny.
Om dig:
Du älskar surdeg och är en engagerad och effektiv person med ett stort hjärta. Du lägger ned din själ i det du bakar och är stolt över det du lägger upp i brödhyllan. Du inspirerar dina kollegor och vill gärna dela med dig av din kunskap. Du har en god förmåga att lösa problem som kan dyka upp. Du vill utveckla vårt sortiment av surdegsbröd och har en stark känsla för ekologiska råvaror och det hantverksmässiga i äkta surdegsbakning.
Vi vill gärna att du både talar och skriver engelska och svenska då vi har internationella gäster och personal.
Arbetslivserfarenhet:
Krav:
- Minst 2 års erfarenhet som chefsbagare eller surdegsbagare
Meriterande:
- Tidigare arbete på Café Truten
- Du driver eller har drivit eget bageri
- Bagarutbildning
- Konditorutbildning
- Kockutbildning
Vad vi erbjuder:
En hjärtlig och fartfylld arbetsplats med fantastiska kollegor i genuin skärgårdsidyll. Här utvecklas du mer och snabbare än på ett vanligt café. Du lär dig att arbeta i en unik miljö med unika förutsättningar. Här finns passionen, engagemanget och den ultimata teamkänslan.
Efter ditt pass ligger havet och bastun runt knuten, på den vackraste ön i skärgården, Rödlöga. Du får en upplevelse att minnas för resten av ditt liv. Gå in och följ oss på Instagram @cafe_truten för att få ett axplock.
Boende:
Om du inte kan ordna eget boende på ön kontakta oss så hjälper vi dig att hitta alternativ. Här lever vi det enkla skärgårdslivet med begränsad tillgång till el. Vatten hämtar vi i pumpen och det är utedass som gäller.
Förbindelser till Rödlöga:
Till Rödlöga tar man sig med båt, antingen med Waxholmsbolaget från exempelvis Strömkajen, Vaxholm, Furusund, eller med egen båt. Från Strömkajen tar båtturen ca 4 timmar.
Ansök senast: 31 mars
Skicka ansökan till: manager[at]cafetruten.se
Intervjuer sker löpande.
Arbetsgivare:
Rödlögaboden Ekonomisk Förening / Café Truten
www.instagram.com/cafe_truten
www.facebook.com/CafeTruten
Kontaktperson:
Meg Ray eller Amanda Thomsson
#jobbjustnu

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Rödlögaboden & Café Truten Blidö
  • 1 plats
  • 11 dagar - 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 11 mars 2021
  • Ansök senast: 31 mars 2021

Postadress

Rödlöga
Blidö, 76017

Liknande jobb


Bagerimedarbetare

Bagerimedarbetare

26 april 2024

26 april 2024

Konditor/Bagare

Konditor/Bagare

26 april 2024

Bagare/kallskänka

Bagare/kallskänka

24 april 2024