OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stiftelsen Danviks hospital är en allmännyttig stiftelse utan vinstintresse som har till ändamål att ge vård och omsorg till äldre inom Stockholms län.
Verksamheten bedrivs på Danvikshem och har 188 platser fördelade på fyra avdelningar med olika inriktning . I verksamheten ryms även en del kringservice där Köket med sina 13 medarbetare utgör en viktig del.
Danvikshem ligger vackert vid inloppet till Stockholm med goda kommunikationer till Slussen och Nacka/Värmdö. Mer information
finner du på vår hemsida: www.danvikshem.se
Vårt kök tillagar frukost, lunch och middag till våra boende 365 dagar om året och på vardagar även lunch till personalrestaurangen med ca 50 gäster.
Du skall ha minst gymnasial kockutbildning och några års arbetserfarenhet från både varmkök och kallkök, helst även från restaurang.
Du har dokumenterad kunskap om livsmedelshygien och dietkoster, har god arbetsledande förmåga och behärskar svenska språket i tal och skrift.
Vi sätter värde på humor och social kompetens. Du bör även vara initiativrik och flexibel för att kunna hjälpa oss att utveckla vår verksamhet.
Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.
Tjänsten är heltid inkl helgtjänst, ej kvällar. Individuell lönesättning tillämpas.Kollektivavtal finns.Tillträde efter överenskommelse.
Skriftlig ansökan, inklusive löneanspråk och minst två referenser, skickas till:
Danvikshem
Kostchef Irene Granqvist
Box 4130
131 04 Nacka
OBS! Vi tar EJ emot ansökningar via mail..
Kontaktpersoner på detta företaget
Rehabchef Maria Persson
08-4529224
Personalchef Ingar Holmberg
08-4529208
kostchef Irene Granqvist
08 452 92 29
personalchef Ingar Holmberg
08 452 92 08
Ingar Holmberg
08-4529208
Ann Forsberg
08-4529240
kostchef Irene Gidlund Granqvist
08 4529229
Avdelningschef Kerstin Daniels
08-555 99 890
Avdelningschef Annika Flodin
08-4529256
Verksamhetschef Carina Mattsson
08 452 92 07