Dietkock

Dietkock

Arbetsbeskrivning

Till vår verksamhet i Solna söker vi nu en Specialkostkock!

Vi söker dig som har förmågan att behålla lugnet i pressade situationer och kan arbeta lika bra självständigt som i grupp.

Att ansvara för kost till gäster med specifika behov kräver att du är noggrann, strukturerad och alltid har fokus på säkerhet. Du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga. Självklart delar du våra värderingar serviceanda, laganda och utveckling.

Arbetsuppgifter/Ansvarsområde: 

Du är den som ansvarar för planering, inköp och tillagning av allergimat. I ditt arbete ingår kontakt med gäster, kunder och föräldrar. Du arbetar metodiskt och ordningsamt och HACCP är en viktig del av din dag.

Kvalifikationer:


• Du har minst tre års erfarenhet av specialkost och allergi matlagning
• Du är ordningsam och lugn även när tempot är högt
• Du har HACCP utbildning
• Datakunskaper, exempelvis Officepaketet
• Du talar och skriver svenska obehindrat

Arbetstid:

Omfattning: Tillsvidaretjänst på heltid. Tjänsten är måndag till fredag, dagtid.

Din ansökan vill vi ha senast den 2021-01-31.

Ansökan kan endast göras via vår hemsida.

Vid frågor kontakta:

Theodora Savvaki 08 5788 3055 eller maila theodora.savvaki@sodexo.com


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 16 december 2020
  • Ansök senast: 31 januari 2021

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kock med specialkostkompetens

Kock med specialkostkompetens

18 september 2023

Kock med intresse för specialkost till Påvelundsskolan

Kock med intresse för specialkost till Påvelundsskolan

6 september 2023

Dietkock

Dietkock

4 augusti 2023

Kokerska till boendet!

22 juli 2023