Dietkock Produktionsköket Gävle

Dietkock Produktionsköket Gävle

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Produktionsköket  söker nu en dietkock till vårat dietkök

Vi söker 1 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Plannering och tillagning av specialkost
• Arbeta med elektronisk egenkontroll enligt plan
• Delta i arbete i dieten
• Rengöra lokaler och utrustning
• Medverka till att verksamheten utvecklas
• Vara en i laget som hjälps åt där det behöver
• Utdrag av etiketter
• Har kunskap i dietkökets alla moment ex. debitering
• Inventering
• Beställning av specialkost produkter

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper mycket goda
• Svenska i både tal och skrift 

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Viljan att lära dig nya arbetsuppgifter
• Flexibel och en bra förmåga att hantera stressade situiatoner
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik och noggrann
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Anställningsform och arbetstider:


Heltid/tillsvidare, dagtid 

Har du frågor kontakta hakan.christensen@sodexo.com

Din ansökan vill vi senast den 15 juni 2022. Anställning kan ske löpande under ansökningstiden.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 



Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 april 2022
  • Ansök senast: 15 juli 2022

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kock med specialkostkompetens

Kock med specialkostkompetens

18 september 2023

Kock med intresse för specialkost till Påvelundsskolan

Kock med intresse för specialkost till Påvelundsskolan

6 september 2023