Diskare och köksbiträdet

Diskare och köksbiträdet

Arbetsbeskrivning

Du kommer jobba som diskare eller köks biträdet.
Som köksbiträdet har du ett omväxlande arbete i köksmiljö.
Dina arbetsuppgifter ska vara att förbereda sallad, ta emot betalning i kassa, servera, portionera upp mat och plocka disk samt att diska och städa. Du ska också ha enklare uppgifter i köket som att plocka fram och förbereda mat, till exempel rensa och skölja.
Att du ska kunna ge gästerna bra service är mycket viktigt, du blir restaurangens ansikte utåt och nöjda gäster är arbetets mål.
För att göra ett bra jobb som restaurangbiträde måste du vara serviceinriktad och stresstålig.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Restaurang Rykis SOLLENTUNA
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 24 juni 2021
  • Ansök senast: 23 juli 2021

Postadress

Knistavgen 3
SOLLENTUNA, 19134

Liknande jobb


PIZZABAGARE

24 augusti 2010

Köksbiträde

24 augusti 2010

Kock

16 augusti 2010

Köksbiträde

11 maj 2010