Driftansvarig festvåning/julbord till Ulriksdals värdshus

Driftansvarig festvåning/julbord till Ulriksdals värdshus

Arbetsbeskrivning

På Ulriksdals Värdshus i Solna skapar vi framtidens festvåning i samklang med djur och natur. På våren klipper vi fåren och på sommaren har vi bröllop i trädgården. Hösten inleds med att safta, sylta och pickla skörden från den ljuva sommaren och vår egen odling. Vi avslutar året med ett välbesökt julbord i unik miljö, med egenkryddad sill från våra grödor från köksträdgården. Här möter det kulturhistoriska arvet framtidens matlagningen om ett slutet kretslopp.

Ulriksdals värdshus med dess anrika festvåning står inför en spännande transformation och nu söker vi dig som i rollen som Driftansvarig för festvåning och event ska gå i bräschen för utvecklingen av Ulriksdals värdshus till dess fulla potential!

Vi tror att du kommer lyckas i rollen och trivas med arbetsuppgifterna om du är:

- En erfaren och flexibel ledare med förmågan att bygga relationer och få människor att växa likväl som att hantera personaladministration, arbetsrätt mm.

- En kunnig och strukturerad projektledare, som leder eventen genom alla faser, från förfrågan, genomförande och uppföljning där lessons learned är en viktig del för fortsatt utveckling av produkten.

- En pragmatisk och handlingskraftig doer som får saker att hända - ansvarig på plats vid eventen och inledningsvis arbetar du majoriteten av timmar i service för att sätta stämning och kultur i gruppen.



Vi har mycket att lära om att driva event- och festvåningsverksamhet och vill därför att du ska bidra med din unika gedigna kompetens och synsätt.

Därför söker vi dig som:

- Har knowhow och erfarenhet från branschen - event, festvåning, konferens eller dyl.
- Kommunicerar obehindrat i svenska och engelska i tal och skrift
- Är bevandrad i något av de större schemaläggningssystemen på marknaden
- Är generös med din kompetens, trovärdig i ditt sätt, tillgänglig för dina kollegor och gäster och förstår vikten av att skapa en minnesvärd och underhållande atmosfär.



Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 mån provanställning.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdatum är 1 April 2023.

Vad erbjuder vi?

Ulriksdals värdshus ligger vackert vid Edsviken och är ett hus fullt av förväntningar och möjligheter. Vi är stolta över att vi har egen trädgårdsodling som vårt kök flitigt använder. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser och vi är en rolig arbetsplats med bra koncernövergripande förmåner.

Vad erbjuder vi?
Ulriksdals värdshus ligger vackert vid Edsviken och är ett hus fullt av förväntningar och möjligheter. Vi är stolta över att vi har egen trädgårdsodling som vårt kök flitigt använder. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser och vi är en rolig arbetsplats med uppskattade koncernövergripande förmåner.

Om oss
Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Sturehofs Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Aira, The Hills, Riche Fenix och Ulriksdals Värdshus. Till hösten öppnar vi Gondolen på Södermalm.

I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Svenska Brasserier
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 21 mars 2023
  • Ansök senast: 7 september 2023

Liknande jobb


Konceptutvecklare till Evenemangsavdelningen

Konceptutvecklare till Evenemangsavdelningen

21 februari 2024

12 februari 2024

7 februari 2024