Drömmer du om att driva eget? Är du en driven restaurangchef/kökschef

Arbetsbeskrivning

Newt är en populär restaurang, ett café och ett bageri, som framförallt serverar fräsch och väl genomtänkt mat med ett stort inslag av grönsaker där vi adderar bra kött, fisk och fågel.
Vi lagar och bakar allting själva, och vi använder ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Vi tillsätter inte gluten eller laktos i vår matlagning. Våra bakverk är i stort sett helt utan tillsatt gluten eller mjölkprotein.
Utöver att maten är ett viktigt inslag, vill vi också värna om att gästen får ett unikt och vänligt bemötande, där den får känna sig sedd och mottagen.
Vi arbetar också för att personalgruppen ska trivas tillsammans och ha ett mycket gott samarbete, där varje person får känna sig betydelsefull och möjlighet att utvecklas tillsammans, och var och en för sig.
Vi söker dig som brinner för att ge gästerna en bra upplevelse, och älskar att utveckla företag!
Du bör ha god förmåga till struktur, effektivitet, rutiner och fungera bra i grupp. Vi värdesätter vakenhet, glädje, vänlighet men naturligtvis en iver att göra ett gott intryck.
Då vi ha er tydligt koncept där vi serverar glutenfritt, laktosfritt och ekologiskt, är det såklart betydelsefullt om du själv är intresserad av det.
Vi önskar att du har minst 5 års erfarenhet av restaurang eller café men 3års erfarenhet av chefsrollen.
Mycket god mat, öl och vin kännedom samt god kunskap i servering och försäljning. Dina arbetsuppgifter är att agera som "ansiktet utåt" gentemot våra gäster och skapa en riktigt bra arbetsgrupp.
Arbetsuppgifterna är varierande, men framför allt är du den som leder företaget pågående och framåt.
Din tjänst är operativ och för tillfället dagtid. Tjänsten innebär att driva ett café och restaurang helt självständigt med hjälp av ett par andra medarbetare. Då vi är ett litet ställe bör du ha erfarenhet att arbeta såväl i kök, bageri så som i servering. Vi delar på alla arbetsuppgifter under ett arbetspass. Vi jobbar för tillfället1- 2 personer under ett arbetspass. Varav du kommer att vara en av dom. Gästen beställer i baren och vi serverar sen maten vid borden. Det är lika mycket ett café som restaurang för tillfället. Våra öppettider är nu 07-14.30 men vi har för avsikt att utöka detta till 23.00
Vi önskar att du har erfarenhet av ekonomi, marknadsföring och sälj samt att "lyfta" ett företag
Om du någon gång drömmer att öppna eget, är detta en toppen bra början för dig!
Vi vill att du har god erfarenhet att vara "den person som ansvarar för att företaget växer"
Tydlig arbetsbeskrivning finns för din roll.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: NEWT food &bread(fd vurma)/Mareng AB STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 27 september 2022
  • Ansök senast: 11 oktober 2022

Besöksadress

Polhemsgatan 15
Stockholm

Postadress

Polhemsgatan 15
STOCKHOLM, 11236

Liknande jobb


Restaurangansvarig

Restaurangansvarig

11 maj 2024

Restaurangchef - ChopChop Falun

Restaurangchef - ChopChop Falun

10 maj 2024

RESTAURANGCHEF till Pappa Grappa Linköping

RESTAURANGCHEF till Pappa Grappa Linköping

9 maj 2024

9 maj 2024