Elite Stora Hotelllet 1:e kock

Arbetsbeskrivning

Elite Stora Hotellet är ett anrikt stadshotell beläget i hjärtat av Örebro. Hotellet kombinerar tradition och kunnande byggt på mer än 145 års erfarenhet. Hotellets restaurangverksamhet består av den förstklassiga restaurangen Slottskällaren, vår brittiska pub The Bishop´s Arms samt en omfattande festvåningsverksamhet vilken innefattar såväl hotellets som Örebro Slotts fest- och matsalar. Hotellet har ett nära samarbete med Conventum Örebro där det också kan förekomma möjlighet till arbete.

Vi söker nu en erfaren 1:e kock som vill ta annsvaret över köket och raporterar till headchef. Du som söker skall ha minst 5 års erfarenhet av liknande verksamhet där du varvar à la carte med stora middagsbeställningar. Att du har ett utpräglat intresse av matlagning och råvarusammansättning ser vi som en självklarhet. Du måste dessutom vara stresstålig samt ha förmåga att ta egna initiativ. Du skall kunna arbeta såväl självständigt som i team. Du kommer också att vara med i utvecklingen av nya menyer.Det är ett varierande, roligt och tufft jobb med olika utmaningar varje dag, en språngbräda för vidare utmaningar inom företaget.
.



.

Kontaktpersoner på detta företaget

Köksmästare Micael Åman
019-156973 0701-42 38 39
Restaurangchef Hanna Fimmerstad

Sammanfattning

  • Arbetsplats: SSRS Stora Hotellet i Örebro AB
  • 2 platser
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Individuell lön, enligt överenskommelse
  • Heltid, deltid, extra vid behov
  • Publicerat: 24 februari 2015

Besöksadress

Drottninggatan 1
None

Postadress

Box 293
ÖREBRO, 70145

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010