OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Scandinavian Boule AB erbjuder tjänster knutna till sporten boule.Restaurangkonceptet Boulebar drivs idag på Djurgården, Vasastan och på Kungsholmen.Vid sidan av det driver vi även Boulebutiken.se och olika event.Kunderna är både företag och privatpersoner och vår försäljning ökar stadigt.Vi planerar för expansion både i Stockholm och på andra orter.Våra ledord är ambition, mod och mänsklighet.Vi har idag 22 fast anställda och en omsättning på c:a 30 miljoner kr. Vi söker nu en Enhetschef / restaurangchef för Boulebar Surbrunn, då vår nuvarande enhetschef ska gå vidare i organisationen.Tjänsten är på heltid och med tillträde 2010-02-01.Vi kan erbjuda dig ett spännande arbete där du ser enheten som "din" och jobbar hårt för att ditt team skall nå uppsatta affärsmål.Du får ansvar för hela driften, från budget till personal.Möjligheten till att utveckla medarbetarna, enheten och dig själv är stor och detta gör du genom att vara tydlig i din roll som ledare.Vi vill att du har arbetat som ledare med resultatansvar under minst tre år och har dokumenterad erfarenhet av budgetarbete och personalansvar.Vi vill att du har erfarenhet från restaurang- eller servicebranschen.Som person är du resultatfokuserad, trivs som "entreprenör", älskar att arbeta med människor och är en mycket god kommunikatör och lyssnare. Stämmer detta in på dig? och Carin Lagerstam