ERFAREN KOCK/ARBETSLEDARE

Arbetsbeskrivning

Rosendals Trädgård söker en kock som även kan ta delat ansvar för arbetsledning i köket.Du måste ha minst fem års yrkeserfarenhet från restaurangkök, kunna arbeta i högt tempo och vara stresstålig och effektiv.Du behöver vara van att arbeta självständigt och ta eget ansvar, men också kunna samarbeta väl med alla oss på Rosendal.Din roll kommer att innefatta ansvar för medarbetarna i köket, plus andra löpande ansvarsuppgifter tillsammans med vår köksmästare.På Rosendals Trädgård lagar vi all mat från grunden, med bra råvaror och hög ambition.Vi använder i första hand råvaror från KRAV-gårdar och ekologisk/biodynamisk odling (under säsong från den egna trädgården).Det är viktigt att du har bred erfarenhet av både kött/fisk och vegetariska alternativ.Vårt kök är modernt och praktiskt, och trädgården en fantastisk arbetsmiljö.Gästströmmen och arbetsbelastningen beror på säsong och väder, det kräver att du snabbt kan växla i arbetstempo.Arbete dagtid, både vardagar och helger, på heltid/deltid enligt schema, från april.Lön diskuteras utifrån erfarenhet.

Kontaktpersoner på detta företaget

Restaurangansvarig Michelle Palmstierna

Sammanfattning

Besöksadress

ROSENDALSTERRASSEN 12
STOCKHOLM

Postadress

ROSENDALSTERRASSEN 12
STOCKHOLM, 11521

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010