Executive Chef

Arbetsbeskrivning

Clarion Hotel Sign är med 558 rum Stockholms största hotell med skandinavisk arkitektur, formgivning och gastronomi i fokus.Svenske arkitekten Gert Wingårdh har ritat den spektakulära byggnaden.Hotellets alla utrymmen representeras genomgående av möbelklassiker från Skandinaviens mest berömda klassiska formgivare.Clarion Hotel Sign öppnade den 5 februari 2008.Choice Hotels Scandinavia AS är Skandinaviens största hotellkedja med en årlig omsättning på 5,4 miljarder kronor och mer än 8000 anställda.Koncernen marknadsför över 150 hotell under varumärkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion på den nordiska marknaden.Choice Hotels strävar efter att erbjuda sina gäster energi, mod och begeistring och tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda. Ett av Skandinaviens största hotell, innefattande Aquavit Grill and Raw Bar söker ny kökschef Clarion Hotel Sign förväntar sig att du genomför ditt arbete med energi, mod och begeistring.Du uttrycker energi genom ett tydligt och dynamiskt kroppsspråk och en positiv utstrålning.Mod tillkännages genom ägandet av problem och en "våga fråga" attityd.Slutligen ser vi att du är nyfiken och engagerad i allt och alla du möter, vilket summerar begeistring. I jobbet som totalansvarig för köket ingår utveckling & kvalitetssäkring av såväl koncept som personal för alla avdelningar som berörs av mat, dvs. Till din närmsta hjälp har du två kökschefer, en för banketten och en för Aquavit samt ca.25 kockar. Du ingår i avdelningschefsgruppen på hotellet och rapporterar direkt till Food & Beverage Manager (F&B Mgr.) I tjänsten inngår bla: .Operativ ledning av alla matproducerande områden inklusive diskhantering .Budget-, kostnads och resultatansvar .Analys av resultatutvecklingen för avdelningen och vid behov utarbetande av aktivitetsplaner .Ständig utveckling av produkten utifrån våra gästers behov och önskemål inom fastlagda lönsamhetsmål .Menyutformning, planering, prissättning i samarbete med F&B Manager .Inköp samt analys och uppföljning av råvarukostnader .Personalansvar för kökschefer, sous chefer, kockar, kallskänkor, konditor och diskare, vilket innebär effektiv schemaläggning, utbildning och vidareutveckling av personalen..Följa Choice riktlinjer för inköp, avtal etc.samt kontinuerligt arbeta med Clarions Attitude-program vilket innebär förbättringsarbete, utbildningar etc.Vi tror att du som söker har erfarenhet av liknande tjänster, är ekonomiskt sinnad och är redo för ett arbete i högt tempo i en ständigt föränderlig och utmanande vardag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Lappalainen
+46 709875015
Anna Haxne
+46 730486733

Sammanfattning

Besöksadress

Västmannagatan 4
None

Postadress

Box 310
Stockholm, 10126

Liknande jobb