Extraknäck inom livsmedelsbranschen

Arbetsbeskrivning

Information om uppdraget Söker du extrajobb en till två dagar i veckan? Måndagar samt ytterligare en dag. Du kommer att jobba i företagets hjärta där man producerar och hanterar kött- och charkprodukter och ingå i ett glatt team som roterar mellan olika arbetsstationer varje vecka. Kunskaper för uppdraget Vi söker dig som är arbetssugen och är beredd att hugga i. Du har skinn på näsan, är van att ta för dig och är lättlärd. Miljön är stundtals stressig och du ska klara av att jobba i kyla då det är 8 plus grader i produktionslokalen. Som person ska du ha lätt föra att arbeta i en grupp och klarar att lätt ställa om mellan olika arbetsuppgifter. En del tunga lyft kan förekomma, god fysik är därför ett krav. För att trivas i gruppen är du utåtriktad, social och tar för dig. Det är meriterande om du har någon form av charkutbildning eller liknande erfarenhet. Svenska i tal och skrift är ett krav pga att det i arbetsuppgifterna ingår receptläsning samt att skriva varumärkesdeklarationer.

Sammanfattning

Liknande jobb

Production worker

Production worker

30 mars 2020

Livsmedelsarbete

22 april 2010

Handpaketerare

24 augusti 2010

Handpaketerare

24 mars 2010