Extrakock vid behov till Sjöbacken

Arbetsbeskrivning

Sodexo driver idag ett antal Hotell- och konferensanläggningar runt om i Sverige. Ett av dessa uppdrag är att driva Sjöbacken Hotell och Konferens. Till denna enhet, som är belägen endast ett stenkast från havet i Billdal, söker vi nu en kock ,extra vid behov,till den 17/9,Kvällstid. Verksamheten bygger på konferenser, utbildningar, festarrangemang och hotellverksamhet. Hotellet har 80 bäddar och serverar 50-150 lunch samt 20-60 middag. Köket bemannas både dag- och kvällstid. Dagpasset arbetar med frukostbuffe, förmiddags fika och lunch. Eftermiddagspasset gör eftermiddags fika, middag samt ev vickning och barmeny. På Sjöbacken anordnas matlagningsaktiviteter där kockarna lagar mat tillsammans med gästerna. Det är därför av stor vikt att du som söker har hög social kompetens.Du måste vara stresstålig och ha lätt för att både arbeta självständigt och i grupp. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du bör ha relevant kockutbildning, minst 5 års erfarenhet av arbete som kock och ha vana från både varm- och kallkök samt a la carte. Vi vill att du är kreativ och entusiastisk, men viktigast av allt är att du brinner för att laga god mat och vill göra det lilla extra för att gästerna skall trivas och njuta. Sodexo AB är ett av Sveriges ledande tjänsteföretag med drygt 7 000 medarbetare. Vi ingår i Sodexo Alliance som är världsledande inom måltids- och supporttjänster. Vår mission är att göra livet bättre för våra kunder genom att driva, vidareutveckla och samordna effektiva servicelösningar som stöder kärnverksamheten.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexho AB Region Väst
  • 1 plats
  • Deltid
  • Publicerat: 7 september 2009
  • Ansök senast: 16 september 2009

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010