OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi behöver snarast 1-2 personer som kan arbeta extra: helger, luncher samt vissa kvällar. Bra om du har möjlighet att jobba mer under skolloven(v.44, mellandagarna och v. 9) Arbetsplats: Museirestaurang/ Litet familjeföretag med stort utbud Belgisk öl/ även mat och cafeutbud.Buffe. Arbetsuppgifter: Kunna ge bra och professionell service till våra gäster. Att självständigt öppna restaurangen- ställa upp en matbuffe. Sköta kassan, plocka disk, diska, värma maträtter som ej finns på buffen, sköta kaffemaskinen, underhålla buffen mm Samt att stänga; valsa matbuffen, städa köket, räkna kassan mm Du bör inte ha några som helst problem med att ta instruktioner. Vem vi söker: Dig med dokumenterad erfarenhet av restaurangarbete inkl. kassaredovisning som kan hantera en espressomaskin och serva gäster snabbt och trevligt- bra ordningssinne och kunna ligga steget före hela tiden.Gärna viss ölkunskap/intresse. Stresstålig. Kallskänksutbildning i botten är en fördel. Minst 3 års erfarenhet. Referenser krävs. Bra x-tra jobb för studerande på distans eller om du studerar/jobbar några dagar i veckan. Arbetstider(varierar): lö-sö ca10-17 , vissa pass kl.12-16 Vardagar har vi öppet 11-16, on 11-19/ festvåningskvällar öppet till senast kl.01 Vi har ej möjlighet att ta telefonansökningar /och ej heller spontanbesök. Vi kontaktar de sökande som är aktuella för intervju/eller ett kort provjobbspass.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kristina Öjling
Anders Öjling