FÖRSTE KOCK

FÖRSTE KOCK

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning, råvaror och för att gästen ska få den bästa måltidsupplevelsen varje gång. Vi söker förste kock till vårt köksteam på heltid, vardagar och helger på ett fast rullande schema. Vår nuvarande förste kock kommer vara tjänstledig i sex månader och tjänsten är initialt ett vikariat för honom, med stora möjligheter till förlängning eller tillsvidaretjänst av befintlig eller liknande anställning.
Vi ser det som en självklarhet att du fungerar väl i både grupp och under eget ansvar. Du är stresstålig, bra på att samarbeta och initiativtagande. Som person är du engagerad, prestigelös, ambitiös och du brinner för att hela tiden överträffa gästernas förväntningar. Vi söker dig som är självgående och vill vara en del av utvecklingen i köket och som trivs med att arbeta kreativt. Erfarenhet av liknande tjänst är ett krav.
Med våra värdeord mod, kärlek, glädje och engagemang skapar vi måltidsupplevelser i världsklass. Tveka inte, utan hör av dig till oss.


DU:
Yrkeserfarenhet som förste kock är ett krav
Heltid, fast rullande schema, arbetstid både dagtid, kvällar och helger
Tillträde omgående, vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning 



VI:
Som medarbetare hos oss blir du en del av det härliga och familjära Stufvenäs-teamet. Tillsammans med ledning och chefer sätter vi gästupplevelsen och värdskapet i världsklass i första och största fokus. Vår ryggrad är företagets ledord mod, kärlek, glädje och engagemang.


Vi som arbetsgivare bryr oss om våra medarbetare och har därför en låg personalomsättning. Vårt mål är att utveckla våra medarbetare enligt deras behov och vilja av att förbättra och utveckla sina kunskaper. Vi främjar en kreativitet hos våra medarbetare där de har modet att förbättra och vara stolta över det de skapar. Med rätt mål och inspiration vågar våra medarbetare att ta sig utanför sin komfortzon.


Varje medarbetares insats är viktig. Vi arbetar mot tydliga mål och är fokuserade på att skapa en verksamhet med hög servicenivå och effektivitet. Vi arbetar för jämställdhet och mångfald.


Vi vill vara en attraktiv arbetsplats där medarbetarna får växa och utvecklas både i sin profession och som människa. Vi erbjuder en god arbetsmiljö där alla medarbetare trivs, utvecklas och är stolta över sitt arbete. Vi främjar hälsa och eftersträvar att alla medarbetare har balans mellan arbete och fritid.




Stufvenäs Gästgifveri, med anor som gästhus sedan slutet av 1700-talet, är ett klassiskt småländskt gästgifveri där du får en genuin helhetsupplevelse för alla sinnen. Vi utmärker oss med ett personligt värdskap med både värme och omtanke i en harmonisk och inspirerande miljö.
Vi är ett modernt hotell med 51 rum och välrenommerad restaurang som serverar traditionell och genuin husmanskost i modern tappning. Vi anpassar våra menyer efter säsongens skiftningar och försöker i mån av tillgång använda lokala eller svenska råvaror som är noga utvalda.
På anläggningen har vi ett uppskattat spa med fantastisk utsikt över Kalmarsund. Vi är även en välbesökt konferensanläggning med kongresshall för upp till 220 deltagare, 6 moderna konferenslokaler och 8 grupprum.
Med vårt natursköna läge precis intill havet erbjuder vi en trevlig och njutningsfull vistelse oavsett om det är för att fira, konferera eller bara ta det lugnt. Vår vision är att bli Sveriges bästa gästgifveri och tillsammans ska vi med mod, glädje, kärlek och engagemang ta Stufvenäs Gästgifveri in i framtiden.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: STUFVENÄS GÄSTGIFVERI AB SÖDERÅKRA
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 februari 2020
  • Ansök senast: 13 mars 2020

Postadress

STUVENÄS
SÖDERÅKRA, 38831

Liknande jobb


Kock för sommaren

Kock för sommaren

15 maj 2024

Kock omgående

Kock omgående

15 maj 2024

Kock

15 maj 2024

Kock deltid

Kock deltid

15 maj 2024