Förste kock till Bosgårdsskolan

Arbetsbeskrivning

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 60 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår bl.a.:
- Laga god och näringsriktig mat från grunden
- Engagera våra kunder, anställda och vara vår frontfigur
Som förste kock är du huvudansvarig för bl.a:
- Verksamheten på enheten samt ansvarar för verksamhet i områdets mottagningskök
- Leder, fördelar och själv deltar i det dagliga arbetet.
- Personalplanering utifrån t.ex. turer och bemanningsbehov
- Tillsyn av lokaler och inredning
- Varuflödet och inköp på enheten samt ansvarar för verksamheterna i området
- Beställningar, faktureringar, statistik och rapporteringar på enheten samt ansvarar för verksamhet i området.
- Egenkontrollen
- Ekonomiskt ansvarig för enheten samt ansvarar för mottagningsköken i området gällande livsmedel, förbrukningsmaterial och transporter.
- Ansvarar för att verksamheterna använder sig utav kostpolicy, riktlinjer, mål och andra styrande dokument
- Är områdets kontaktperson, delta i nätverk, föräldramöten etc.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint matintresse och en stor passion för matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt.

Du ska ha:
- Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost.
- Du bör ha mångårig erfarenhet.
- Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel.
- Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
- HACCP-utbildning.
- Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar
- Körkort B

Intervjuer sker löpande.

ÖVRIGT
Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft.


Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

Kontaktpersoner på detta företaget

Anita Svensson
0340-69 71 78
Kommunals exp.
0340-885 39
Kerstin Eriksson
0340-69 71 76
Kommunals exp.
0340-885 35
Enhetschef Anne-Marie Jacobsson
0340-69 71 75
Enhetschef Kost o Städ Jaroslava Nilsson
0340-697183
Enhetschef Anna Johansson
0340-69 71 73
Kundansvarig Kristian Helgesson
0340-697185
Enhetschef kost och städ Christina Karlsson
0340-69 71 72
enhetschef Suzanne Persson
0340-69 71 82

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Varbergs kommun, Kost och Städ
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Månadslön Individuell lönesättning tillämpas.
  • Heltid. Semestertjänst Arbetstid och schema: Time Care Planering. Vid lov kan arbete förekomma på andra enheter Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-07-31 Tillträde: Enligt överenskommelse .
  • Publicerat: 21 april 2017

Besöksadress

43280
None

Postadress

None
Varberg, 43280

Liknande jobb


Platschef/kock

Platschef/kock

14 maj 2024

Kock

Kock

14 maj 2024

Kock Böleängsskolan, Måltidsservice

Kock Böleängsskolan, Måltidsservice

14 maj 2024

14 maj 2024