OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som vill vara med och ge våra gäster en upplevelse långt ifrån vardag. Du är personlig och älskar att möta, välkomna och finnas till för våra gäster på ett naturligt sätt. Eftersom man oftast är ensam i receptionen behöver du vara lösningsorienterad och driven. Du tycker om att stå inför oförutsägbara händelser och lösa dem, samtidigt som du betar av den dagliga checklistan. Vi söker dig som är positiv och glad och klarar av att hantera stressiga situationer. Merförsäljning hos oss är lika med god service.
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter som förekommer förutom de sedvanliga receptionssysslorna kan vara följande:
• Se till att du tillsammans med ditt team i receptionen levererar förstklassig service till våra gäster.
• Upplärning och efterlevnad av rutiner och checklistor.
• Ansvarig för kassan och månadsrapport.
• Upplärning av nya medarbetare i receptionen av våra rutiner och bokningssystem.
• Bistå konferens vid behov samt fakturera konferenser.
• Vid hotellchefs frånvaro ansvara för schemaläggning/bemanning receptionen.
Då detta är en ansvarstjänst är tidigare erfarenhet av att arbeta i hotellreception ett krav och vana av att arbeta i hotellsystemet protel meriterande.
Arbetstid/varaktighet
Tjänsten är ett heltidsvikariat och är tänkt att tillsättas i mitten av april för cirka 1 år framåt. Varierande arbetstider, dag, kväll och helg. Vi har kollektivavtal.
Varmt välkommen att skicka din intresseanmälan till pernilla.persson@ulfsundaslott.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Märk ansökan ”förste receptionist”.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jen Scheffel
0733 43 40 38
Chefsjuksköterska Ulrika Ehrström
070-167 14 52
Liv Hedström
Ulrika Holmgren
0856215919
Torbjörn Fröjd, arbetsledare
0708-790108
Lars Lantz, enhetschef
08-53536575
Chefsjuksköterska Nina Markholm Nordgren
073-966 18 97
Vårdförbundet Clary Marqvardt
08-517 720 93
Verksamhetschef Marianne van Rooijen
073-966 08 63
ST-chef Sofie Graner
070-684 92 39