OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexho driver idag ett antal Hotell- och konferensanläggningar runt om i Sverige. Ett av dessa uppdrag är att vara verksamma på IHM Business school i Göteborg där vi har ett flertal uppdrag, bl a driver vi restaurangen och baren. I restaurangen serveras frukost, konferenslunch och a la carte. I baren som även är öppen kvällstid finns en barmeny. På uppdraget förekommer ofta beställningar/evenemang. Arbetsuppgifterna består av att vara arbetsledare i köket och Food & Beveragemanagerns förlängda arm. Du skall ansvara för menyplanering och leveranskvalitet. Du skall ta en aktiv del i förändrings- och utvecklingsarbetet av restaurangprodukterna. Vara en tillgänglig och synlig i matsalen och ha daglig kontakt med våra gäster. Ansvara för beställning av varor, lager, kalkylering samt HACCP. Vi vill att du har tidigare erfarenhet om minst fem år av arbete som kock/kokerska. Du måste ha tidigare erfarenhet av hotell- och konferens samt vana av a la carte. Du måste vara serviceinriktad samt ha lätt för att samarbeta med andra i grupp. Du positiv attityd och ett glatt humör. Vi vill att du har dokumenterad vana av arbete med HACCP och är datavan. Du måste vara stresstålig och ha lätt för att både arbeta självständingt och i grupp. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Givetvis vill vi också att du lagar god mat! Sodexho AB är ett av Sveriges ledande tjänsteföretag med drygt 7 000 medarbetare. Vi ingår i Sodexho Alliance som är världsledande inom måltids- och supporttjänster. Vår mission är att göra livet bättre för våra kunder genom att driva, vidareutveckla och samordna effektiva servicelösningar som stöder kärnverksamheten. Besök gärna www.sodexho.se för mer information.