Frukost- och restaurangpersonal

Frukost- och restaurangpersonal

Arbetsbeskrivning

Inför sommaren söker vi personal som älskar att arbeta och som gör det bra.
Vi söker frukostpersonal samt servicepersonal till kvällar.
Det är högt tempo och vi ställer höga krav & vi ser att du har erfarenhet från liknande arbete.
På frukosten ingår det att förbereda och servera frukostbufféer inkl. arbete i matsal, disk och varm- & kallkök.
Vi söker även personal vars huvudsakliga arbetsuppgifter är i matsal med att plocka disk, fylla på bufféer samt efterarbete med iordningställning inför nästa dag.
Till kvällarna söker vi personal som ska servera vår middagsbuffé samt hantera dryckesförsäljning. Du är välorganiserad och kan förbereda och planera dagens samt kommande dagars arbete väl.

Kontaktpersoner på detta företaget

Hotelldirektör Jacob Lönnerdal
023-794880
Hotelldirektör Jacob Lönnerdal
023-794880
Hotelldirektör Jacob Lönnerdal

HOTELLDIREKTÖR Jacob Lönnerdal
023-794 880
HOTELLDIREKTÖR Carola Parling
023-794 880
Receptionschef Anna Isaksen
023-794895
Kökschef Tomas Löweskog
023-794 880
Restaurangchef Geoff Smith
023-794888 023-794 880

Sammanfattning

  • Arbetsplats: FIRST HOTEL GRAND FALUN
  • 7 platser
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 5 april 2022
  • Ansök senast: 31 maj 2022

Besöksadress

TROTZGATAN 9-11
FALUN

Postadress

TROTZGATAN 9-11
FALUN, 79171

Liknande jobb


Frukostvärdinna/värd öppning

Frukostvärdinna/värd öppning

14 maj 2024

Frukostvärd/Värdinna

Frukostvärd/Värdinna

13 maj 2024