OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Snart blir en av Stockholms bästa mötesplatser både bättre och större! Nu söker vi efter dig som vill skapa mat- och dryckesupplevelser i världsklass tillsammans med oss på Grand Hotel. Cadierbaren, i sin nuvarande form, invigdes i mitten av 1980-talet. Sedan dess har den varit en av Stockholms trevligaste och mest populära mötesplatser. När vi nu bygger om behåller vi känslan men ökar ytan och öppettiderna. I den nya baren som invigdes i oktober, kommer våra gäster fortsättningsvis att kunna njuta av det bästa inom cocktailservice men även av a la carte-frukost, brunch, lunch och afternoon tea Vi söker nu efter extra serveringspersonal som vill vara med och göra Cadierbaren med dess utökade utbud till Sveriges främsta mötesplats. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ansvara för att alla Cadierbarens gäster blir bemötta och omhändertagna på bästa möjliga sätt och enligt den internationella standard som präglar alla avdelningar inom Grand Hotel. Du kommer att ansvara för våra gäster under alla delar av service såsom dryckesservering vid borden, brunch och afternoon tea. Arbetet är extra vid behov både dag- och kvällstjänstgöring. Då vi är ett internationellt hotell som aldrig stänger, innebär detta att vi även arbetar under storhelger Vi ser att du har minimum tre års erfarenhet från servering gärna från internationellt hotell och/eller restaurang. Du har goda kunskaper om mat och dryck och trivs med att arbeta i en internationell miljö som präglas av högsta kvalite. Goda kunskaper i engelska är ett krav. Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att vi får jobba med dig.