Hållbar Kock till Sodexos FOOD verksamhet

Hållbar Kock till Sodexos FOOD verksamhet

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Till vårt omfattande kontrakt i Södertälje, söker vi 1 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är kul, varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Vi har en vibrant stor restaurang, flera caféer, en food truck och mångsidig cateringverksamhet. Vi behöver dig som är fantastisk med gästen, bryr dig om dina medmänniskor och tar matlagning på största allvar. Samtidigt! 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Menyplanering i samråd med kökschef
• Inköp i samråd med team på plats
• Matlagning
• Egen kontroll (digitalt) tillsammans med team på plats
• Gästkontakt (dagligen i service)

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst fem (5) års yrkesvana eller motsvarande
• Datakunskaper (officepaketet)
• B-körkort

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Hållbarhet är en självklarhet
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Heltid, dagtid

Har du frågor kontakta johnny.sandberg@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den 10/05- 2024. Rekrytering sker löpande så vi kan komma att tillsätta tjänsten innan dess.

Ansökan kan endast göras via vår hemsida

Vill du veta mer om oss? De senaste åren är vi en stolt bidragande faktor till vår globala arbete med Love of FOOD

kolla in: 

https://www.sodexo.com/culinary-report-2022.html

https://issuu.com/sodexogoe/docs/glo_2023_culinaryannualreport_digital

https://issuu.com/sodexogoe/docs/2024_annual_culinary_report



 



Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 18 april 2024
  • Ansök senast: 10 maj 2024

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kock Striker Örebro

Kock Striker Örebro

1 maj 2024

Kock till Allstar Kiruna

30 april 2024

Kock a'la carte

Kock a'la carte

30 april 2024

8 mars 2024