Head Chef- Clarion Gillet

Head Chef- Clarion Gillet

Arbetsbeskrivning

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Clarion Hotel Gillet söker en kreativ och stark ledare till rollen som Head Chef

Vill du utvecklas i Strawberry & Clarions bästa arbetsklimat, med en stark vinnarkultur och ett driv att nå framgång?
Då är det dig vi söker. Vi är ett härligt team som nu letar efter en stark och viktig nyckelspelare som ska vara med på vår resa framåt - att ta Clarion Hotel Gillet till nya höjder.
The Clarion DNA är - Metropolitan, Vibrant, High quality, Evolving, Never stands still, Sustainable & Stylish!

Välkommen till Clarion Hotel Gillet Uppsalas största möteshotell. En pulserande mötesplats med passionerad personal och gästen i fokus!
Med 161 hotellrum, 21 mötesrum, The Social Bar & Bistro , bankettverksamhet för upp till 200 personer och Selma City Spa , - här finns något för alla!

Vi söker nu en kreativ, passionerad Head Chef som har stor erfarenhet av att leda sitt team och med en vilja att leverera en gästupplevelse utöver det vanliga.

Head Chef rapporterar till Operation Manager.

Tjänsten innefattar ansvar för vår A la Carté Restaurang - The Social Bar & Bistro, vår bankettverksamhet, frukost samt enklare leverans till vår SPA avdelning och reception.

I ditt team har du ansvar för

• Sous Chef
• Kockar, inklusive frukost kockar
• Kallskänkor
• Diskare

Den ledare vi söker

Älskar att leda sitt team genom engagemang, tydlighet & närvaro. Du är en lagspelare som får dina medarbetare att växa och utvecklas. Du vill självklart uppnå & överträffa våra mål.

• Du har dokumenterad erfarenhet av att leda & kan påvisa att du har gjort det med framgång.
• Du älskar människor och brinner för dina medarbetare & nöjda gäster.
• Du vill gärna mingla bland våra gäster i matsalen och presentera vad som serveras.
• Du har vana av att leverera enligt uppsatta mål.
• Du förstår vikten av feedback och bidrar till vår viktiga feedbackkultur för att få medarbetare att växa och utvecklas.
• Du har goda datakunskaper och är kunnig i köksekonomi samt arbetsrätt.
• Du har enkelt för att lära dig nya system.
• Du kan uttrycka dig flytande i både tal och skrift på svenska och engelska.
• Vi ser gärna att du tidigare varit Head Chef på hotell eller haft en annan ledande position inom branschen.

Vad ingår i arbetsuppgifterna?

• Ansvara för och vara delaktig i den dagliga driften.
• Organisera & schema planera så att mål uppnås.
• Godkänna fakturor & säkerställa korrekt kostnadsställe.
• Inventera, beställa varor, ha kontakt med leverantörer.
• Resultatansvar för avdelningarna i form av kostnadskontroll & kalkylering för att leverera COGS enligt uppsatta mål.
• Du tillhör hotellets avdelningschef grupp och deltar på olika möten enligt rådande mötesstruktur.
• Planera och genomföra månadsmöten med teamet.
• Kommunicera mål/avdelning och följa upp.
• Arbeta i våra olika system för gästnöjdhet (Loopon) och för personalnöjdhet (Peakon)
• Personalansvar, rekrytering, onboarding, offboarding
• Ansvarig för hygienrutiner, egenkontroll, livsmedelshantering
• Systematiskt arbetsmiljöarbete
• I rollen förväntas arbetstiden anpassas så att HC har full kontroll på sin verksamhet. Kvällar & helger ingår i tjänsten och planeras utifrån bokningsläget.
• Sist men inte minst sprider du glädje & passion!

• Vad kan vi erbjuda dig?


• Du får vara en del av Uppsalas mest passionerade hotell
• Att få arbeta i en kreativ och utvecklande miljö där lagarbete värdesätts
• Personalförmåner såsom rabatterade priser på hotellnätter och restaurangbesök i hela Norden. Möjlighet att träna på hotellets gym, friskvårdsbidrag & grymt god personalmat för att bara nämna några!

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tjänsten är tillsvidare på 100% med 6 månaders provanställning.
Tillträde enligt ök

Kontaktpersoner på detta företaget

Josefine Andersson
+46 18681800
Ulrica Lindros
+46 18681800
Daniel Tibell
018-681800
Susanne Boije Fredlund

Ulrica Lindros

Helena Miving

Helena Miving
+46 18681800

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Gillet
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 17 maj 2024
  • Ansök senast: 17 juni 2024

Besöksadress

Dragarbrunnsgatan 23
None

Postadress

Dragarbrunnsgatan 23
Uppsala, 75320

Liknande jobb


Köksmästare sökes till Barley’s Food Factory

Köksmästare sökes till Barley’s Food Factory

26 juli 2024

18 juli 2024

Kökschef / Souschef / Kock

12 juli 2024

Köksmästare sökes

6 juli 2024