OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi behöver 1-2 personer som kan arbeta helger samt någon lunch eller kväll per vecka. Mer timmar i december. Bra om du har möjlighet att jobba mer under skolloven(v.44, mellandagarna , v. 9 och några sommarveckor) Arbetsplats: Museirestaurang/ Litet familjeföretag med stort utbud Belgisk öl/ även mat och cafeutbud.Buffe. Arbetsuppgifter: Att självständigt öppna restaurangen- ställa upp en matbuffe. Serva gästerna, sköta kassan, plocka disk, diska, värma maträtter som ej finns på buffen, sköta kaffemaskinen, underhålla buffen, räkna kassan ... Med andra ord: Alla på restaurangen förekommande! Vem vi söker: Dig med dokumenterad erfarenhet av restaurangarbete och kassaredovisning. Du gillar att serva gästerna snabbt och trevligt- har bra ordningssinne och ligger steget före hela tiden. Gärna viss ölkunskap/intresse. Minst 3 års erfarenhet (utöver skollov etc). Referenser krävs. Bra extrajobb för studerande på distans eller om du studerar/jobbar några dagar i veckan. Arbetstider: lö-sö ca 10-17 , 2 av 3 helger. Vardagar har vi öppet 11-16, on 11-19/ festvåningskvällar öppet till senast kl.01 Vi har ej möjlighet att ta telefonansökningar /och ej heller spontanbesök. Vi kontaktar de sökande som är aktuella för intervju/eller ett kort provjobbspass.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kristina Öjling
Anders Öjling