Hotel Post Kök

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vågar synas, vågar fråga.Tar egna initiativ, ansvar och vill arbeta i service/hotellindustrin.
Du är, förutom glad och har humor, professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor.Dina arbetsuppgifter är att delta i driften på avdelningen.Målet är att du tillsammans med ditt team ska skapa en bra vardag för våra gäster så att de önskar att besöka oss igen och igen.Vi erbjuder Dig ett spännande, och varierande arbete med trevliga kollegor.
Choice Hotels Scandinavia AS är Skandinaviens största hotellkedja med en årlig omsättning på 5,4 miljarder kronor och mer än 8000 anställda.Koncernen marknadsför över 150 hotell under varumärkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion på den nordiska marknaden.Choice Hotels strävar efter att erbjuda sina gäster energi, mod och begeistring och tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda.

1.Köksmedarbetare tillsvidareanställning 100 % med 6 mån provanställning
2.Köksmedarbetare visstidsanställning 50% omg tom 21 dec 2008
Båda tjänsterna rapporterar till Kökschefen
Är du vår nya matkonstnär på Clarion Collection Hotel Post?
I samband med höstens beläggning behöver vi omgående komplettera vårt team i köket med 1 person på 100 %.Vi serverar bl.a. ekologisk frukost, konferensluncher samt vår mycket uppskattade kvällsbuffé som vi bjuder våra gäster på.Vi söker framförallt dig som har ett genuint mat intresse samt är kreativ och gillar att ha fullt upp i arbetet.Vi tycker att en lyckad måltid tilltalar såväl ögat som gommen - vi hoppas att du delar vår filosofi.

I arbetsuppgifterna ingår

.Förbereda och sköta driften av frukost, konferens och buffe enl arb beskrivningarna
.Hålla rent och snyggt i restaurangen och köket enl städschema, dekorationer osv
.Diska och se till att det finns rent porslin i restaurang och bar
.Arbeta enl föreskrifter från anticimex samt egenkontroller
.Bistå kökschefen vid inventeringar
.Se till att kökets uniformer och div utrustning är i gott skick och sköts löpande
.Vara ute i restaurangen och se till att våra gäster har det bra
.Arbeta enl de instruktioner som kökschefen ger
.Kan arbeta på ett strukturerat och organiserat sätt
.Gör korrekta överlämningar till nästa pass
.Arbetar proaktivt med planering av div events och vid högsäsong
.Är flexibel i ditt sätt att arbeta och bidrar till att arbetsgruppen fungerar på ett tillfredställande sätt
.Vara aktiv i upplärning av ny personal

Vi ser helst att du har minst två års erfarenhet från arbete med mat samt är intresserad av förnyelse


3.Extra personal
Vi söker även extra personal som vill arbeta helger och vid arbetstoppar.Detta gäller våningsstäd och diskhjälp i kök.

För alla tjänster förväntas att du har ett utvecklat sinne för helt och rent, ansvars och initiativtagande samt tycker om att ge god service till våra gäster.

Vi har ej möjlighet att besvara alla ansökningar som kommer in.
Sista dag för ansökan är sönd 3 aug för alla tjänster.Kompetens, erfarenhet och personlig lämplighet prioriteras.Tjänsterna kan komma att tillsättas löpande under ansökningstiden.
Hotelldirektör Hotel Post

Sammanfattning

Besöksadress

Stora Torget
None

Postadress

None
OSKARSHAMN, 57255

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010