Hovmästare

Arbetsbeskrivning

Sheraton Stockholm Hotel är ett förstklassigt hotell beläget mitt i centrala Stockholm. Vi har 465 gästrum med komfort utöver det vanliga, en restaurang, lobbybar samt 15 konferensrum. Sheraton Stockholm Hotel ingår Marriott International med mer än 6500 hotell världen över.


Sheraton Stockholm Hotel är ett förstklassigt hotell beläget mitt i centrala Stockholm. Vi har 465 gästrum med komfort utöver det vanliga, en restaurang, lobbybar samt 15 konferensrum. Sheraton Stockholm Hotel ingår i den världsomspännande koncernen Marriott International, med mer än 7000 hotell över världen

 
Vi söker nu en passionerad hovmästare som vill bli en del av vårt fantastiska team ! Som hovmästare har ansvarar du för att planera och organisera den dagliga driften av restaurangen, room-service och barverksamheten samt att vid behov också leda events och bankett-teamet. Vi ser att du är en lagspelare som drivs av tillsammans med ditt team överträffa gästens förväntningar.



Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Att leda och aktivt delta i bar-, room-service- och restaurangarbetet.
Att tillsammans med ditt team på skiftet ge våra gäster den bästa möjliga upplevelse !
Att fatta snabba beslut.
Ta hand om eventuella problem eller hinder som uppstår samt uppföljning på dessa med gäster och management.
Ansvar för effektiv personalplanering av respektive arbetspass.
Ansvarig för briefings till teamet.
Delaktig i inköp.

 

Din bakgrund:
Minst 1 års arbetsledande roll inom restaurang
Erfarenhet och mycket goda kunskaper i à la carte servering.
Goda internationella  kunskaper om mat och dryck.
Meriterande om du har sommelier utbildning.
God organisationsförmåga samt god förmåga att på ett flexibelt och självständigt sätt ta beslut rörande driften.
Bra servicekänsla och en genuin vilja att överträffa gästers och anställdas förväntningar
Ett mycket bra öga för detaljer.
Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
God förmåga att snabbt kunna lösa problem och hantera olika situationer.

 

Dina arbetstider kommer huvudsakligen att vara kvällar på rullande schema där helger ingår.

 

Tjänsten är på 100%  och en tillsvidaresanställning med 6 mån provanställning och vi tillämpar kollektivavtal.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin van Iperen, Director of Food & Beverage eller Christoforos Zacharioudakis, Supervisor Food & Beverage på 08-412 34 00.

 

Om detta stämmer väl in på dig och om du ser fram emot ett roligt jobb i en internationell miljö ser vi fram emot att höra från dig inom kort. Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt välkommen med din ansökan senast den 30 april, 2019
 



 

.

Kontaktpersoner på detta företaget

HR Executive Milena Zachrisson
08-412 35 21
Director of Human Resources Thomas Johansson
08-412 35 20
Human Resources Executive Milena Zachrisson
08-412 35 21
Michaela Bussler
+468412 34 00
Groups & Events Manager Agni Gelasaki
08-4123701
Ross Seward
08-412 34 00
Bram Visser
+4684123400
Groups & Events Manager Agni Gelasaki
08-4123500
Ross Seward
08-412 34 00

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sheraton Stockholm Hotel STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast
  • Heltid Tills vidare
  • Publicerat: 18 april 2019

Besöksadress

Tegelbacken 6
None

Postadress

Box 195
STOCKHOLM, 10123

Liknande jobb


Hovmästare till Dössbergets Värdshus, Bjursås

Hovmästare till Dössbergets Värdshus, Bjursås

19 april 2024

17 april 2024

15 april 2024