Hovmästare

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har stor passion för hållbarhet, mat och älskar att leda människor. På Ulriksdals Värdshus i Solna skapar vi framtidens restaurangupplevelse i samklang med djur och natur. På våren klipper vi fåren och på sommaren har vi bröllop i trädgården. Hösten inleds med att safta, sylta och pickla skörden från den ljuva sommaren. Vi avslutar året med ett välbesökt julbord i unik miljö, med egenkryddad sill från våragrödor från köksträdgården. Här möter det kulturhistoriska arvet framtidens matlagning och drömmen om ett slutet kretslopp.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som hovmästare är du oftast första ansiktet som gästen möter. Du tar emot bokningar, både över telefon, mail och på plats och ser till att servicen är på topp. Du upprätthåller en kommunikation mellan alla avdelningar så som kök, servis, ledning och gäster. Du är lyhörd och hjälper till i arbetet att föra restaurangen framåt och att behålla den kvalité och atmosfär vi skapat och skapar varje dag.

Som arbetsledare under din arbetsdag styr du servisen genom att ständigt påminna och slå vakt om vikten av kunskap vad det gäller mat, vin och kombinationer av dessa. Du har en stor del i att styra motivationen, stämningen och humöret i matsalen. Du kommer även att jobba med bemanning och rekrytering i matsalen.

Vem trivs här?


Här är jobbet för dig som älskar att jobba med människor!Hos ossjobbar du med att leda och utvecklakunniga och engagerade medarbetare.Du får dagligen användning av ditt värdskap och ger gästerna etttrevligt och personligt bemötande.

Du är en pigg och glad person som är servicemedveten och som ledare utövar du ett konstruktivt ledarskap.

Du har ett stort intresse för husets hållbara inriktning och tycker om att arbeta i en miljö nära trädgård och djur.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en varierande, flexibel och rolig arbetsplats i en spännande miljö med bra förmåner.

Tjänsten är ett vikariat fram till 2019-12-31 med chans till förlängning.

Är du intresserad?
Skicka in din ansökan till oss. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Stockholms Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette och Ulriksdals Värdshus.

I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.

Kontaktpersoner på detta företaget

Veronica Hällblad

Niclas Lundgren

Veronica Hällblad

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Svenska Brasserier Stockholm
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Lön enligt överenskommelse
  • Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
  • Publicerat: 9 augusti 2019

Besöksadress

Riche, Stockholm
None

Postadress

Riche
Stockholm, 11434

Liknande jobb


Hovmästare till Dössbergets Värdshus, Bjursås

Hovmästare till Dössbergets Värdshus, Bjursås

19 april 2024

17 april 2024

15 april 2024