Hovmästare

Arbetsbeskrivning

Rica Hotel Stockholm är ett omtyckt hotell vid Hötorget i den genuina kärnan av Stockholm.
Hotellet har 292 rum i modern skandinavisk design och en populär lunchrestaurang med nyklassiskt svenskt kök.

Konferenslokalerna ligger i anslutning till den vackra Vinterträdgården i hjärtat av hotellet.
Hotellet är kvalitets - miljö certifierat enligt ISO 9000 och 14000.
Vi ingår i den norska hotellkedjan Rica Hotels som står för
-Det goda Värdskapet- med de fyra kärnvärdena ;
Kvalitet - Gästfrihet - Flexibilitet - Samspel.

Som hovmästare på Rica Hotel Stockholm planerar och organiserar
du för frukost & lunchservering, dels i Restaurang Oasen samt konferensluncher och övrig beställningsverksamhet.
Du har hand om bemanningen och schemaläggning av personal
samt för upprättande av underlag för löneberäkning.
Genomförandet och servicen kring våra konferenser ingår också i arbetsuppgifterna som hovmästare.

Vi tror att du är en positiv kille eller tjej som är en god organisatör och som kan ha många bollar i luften och samtidigt vara en positiv
drivkraft som har lätt för att entusiasmera dina medarbetare.

Du bör vara stresstålig, utåtriktad, ansvarsfull och noggrann samt ha mycket bra ledaregenskaper.
Som hovmästare hos oss jobbar du mestadels dagtid, frukost & lunch måndag till fredag samt frukost varannan helg . Vissa kvällar förekommer under sommarsäsong då vi har många halvpensionsgäster till middag.

Vi ser helst att du har en utbildning inom hotell/restaurang. Att du har jobbat i en arbetsledande befattning i några år, har datavana och är språkkunnig ( minst svenska & engelska ) tar vi för givet.

Kontaktpersoner på detta företaget

Head Waiter Chaquib Mentak
072-8531790

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Rica Hotel Stockholm
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 15 mars 2007
  • Ansök senast: 15 april 2007

Besöksadress

Slöjdgatan 7
None

Postadress

None
STOCKHOLM, 11157

Liknande jobb

Pizzabagare

17 maj 2006

Byggnadsarbetare

22 maj 2006

Lärare i SO

22 maj 2006

Lärare Hkk åk 5-9

22 maj 2006