Hovmästare till Bistron, Torekov Hotell

Hovmästare till Bistron, Torekov Hotell

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren hovmästare eller kypare som vill jobba i ett mindre team på ett personligt hotell?
Som hovmästare består ditt arbete i att effektivt leda och fördela arbete och uppgifter inom ditt ansvarsområde, Bistron på Torekov Hotell. Du sätter alltid gästen i centrum och värnar om hög kvalitet i det du gör. Du ansvarar för bemanning av servispersonal i samråd med restaurangchef samt planering av den operativa verksamheten och våra arrangemang. Du ansvarar också för att säkerställa att övriga förekommande arbetsuppgifter genomförs på ett professionellt sätt.
Tjänsten innefattar arbete i den dagliga driften, kvällar och helger.
 
Om Bistron på Torekov Hotell
Bistron är Torekov Hotells hjärta – en plats där människor samlas för att umgås och njuta av god mat och service. Vår ambition är hög och vi vill skapa en restaurang med mycket känsla av värme och personlighet. Vi arbetar alltid utifrån säsongens utbud och råvarorna väljer vi med omsorg, gärna från lokala producenter. Torekov Hotell har 54 rum och cirka 120 platser i restaurangen.
 

Om tjänsten

• Du är restaurangchefens högra hand i Bistron
• Du fördelar och leder arbetet för teamet i restaurangen
• Du ansvarar för bemanning och arbetar ihop med restaurangchef om schemaläggning
• Du tar emot bordsbokningar, förbeställningar och planerar för arrangemang
• Du planerar och ansvarar för gästplacering, uppdukning samt avdukning
• Du placerar gästerna och arbetar för att optimera restaurangen
• Du är väl påläst om maten vi serverar, du är kunnig inom specialkost samt allergier och du kan ge förslag på passande dryck
• Du bidrar till att skapa och upprätthålla ett välfungerande samarbete och en god ton, kollegor och avdelningar emellan
Arbetstid: Kvällar och helger
 
Din profil
Utbildning:

• Sommelierutbildning är meriterande
• Hotell- och restaurangutbildning är meriterande
Arbetserfarenhet:

• Du har god erfarenhet av servering
• Du har arbetat i ledande position
Övriga kunskaper:

• Du kan hantera mejl, telefon och de vanligaste datorprogrammen korrekt och professionellt 
Personliga egenskaper: 

• Du är ansvarsfull och strukturerad
• Du är genuint intresserad av människor och service
• Du har nära till skratt 
• Du sätter ”laget före jaget”
• Du har ett stort mat-och vinintresse
• Körkort (om du inte har gång- eller cykelavstånd)
 
Därför ska du jobba hos oss

• Du får erfarna ledare, kollektivavtal, ordning och reda – en trygg arbetsplats
• Utvecklingsmöjligheter på hotellet och inom koncernen
• Generösa förmåner på koncernens anläggningar
• Gemenskap och ett härligt team
• Arbeta med positiva gäster som har längtat till Torekov Hotell
 
Ansök nu
Låter detta som något för dig? Välkommen att skicka in din ansökan.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.



Torekov Hotell har öppet året runt och lockar naturälskare, spagäster, konferenser, golfspelare och matgäster. Restaurang Bistron har högt renommé och arbetar efter en tydlig gemensam vision. Vi arbetar nära våra lokala matproducenter och vill att varje tallrik som går ut från köket ska urskilja sig från mängden. Bistron är omskriven för sin mat, sina viner och fokus på det lokala. Känd som en av Bjärehalvöns mysigaste restauranger och en omtyckt arbetsplats av oss som jobbar här. Hotellet är en del av GRAM Group och självklart är hela hotellet Svanenmärkt.
www.torekovhotell.se | www.gramgroup.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Torekov Hotell
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 31 januari 2023
  • Ansök senast: 28 februari 2023

Liknande jobb


30 maj 2024

Hovmästare

Hovmästare

29 maj 2024