OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Elite Stora Hotellet är ett anrikt stadshotell med traditioner från 1858.Hotellets restaurangverksamhet består av den förstklassiga restaurang Slottskällaren samt en festvåningsverksamhet bestående av hotellets och Örebro slotts konferens-, fest- och matsalar där vi arrangerar middagar för upp till 500 personer.Vi söker en erfaren hovmästare till vår verksamhet. Det är av stor vikt att du har en flerårig erfarenhet av arbete på liknande anläggning med stora middagsbeställningar.Varje middag är unikt utformad efter kundens behov och det är därför viktigt att du har arbetat med allt från försäljning, bokning och logistikplanering till själva serveringen.Du ska ha goda ledaregenskaper och kunna ansvara för egna middagar såväl när det gäller kundkontakten som personalansvaret där du leder och fördelar alla arbetsuppgifter enligt det uppgjorda körschemat. Du ska dessutom ha ett genuint intresse för mat och dryck samt vara utåtriktad, serviceminded och van att arbeta i ett högt tempo.Tjänsten är ett vikariat, heltid.Tillträde 11 augusti.Skicka din ansökan senast 13 juni 2008 till: Elite Stora Hotellet Örebro
Kontaktpersoner på detta företaget
Köksmästare Micael Åman
019-156973
0701-42 38 39
Restaurangchef Hanna Fimmerstad