Indisk kock

Arbetsbeskrivning

Indisk restaurang med både lunch och a la carté, Take away, cartering osv. 3 års utbildning som indisk kock och minst 5 års erfarenhet som indisk kock. Ska kunna hålla ordning och reda och kunna prata svenska Laga mat och förbereda inför matlagning på en indisk restaurang. Baka naan bröd, hantera råvaror, beställa råvaror från leverantörer etc.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Bombay Masala Skövde
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 20 oktober 2020
  • Ansök senast: 5 november 2020

Besöksadress

Rådhusgatan12
Skövde

Postadress

Rådhusgatan12
Skövde, 54130

Liknande jobb


Produktionsansvarig ekologiska livsmedel

Produktionsansvarig ekologiska livsmedel

5 december 2022

A la carte Kock

A la carte Kock

5 december 2022

3 december 2022

sushi/wok kock

2 december 2022