OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som industribagare arbetar du utifrån givna recept och rutiner så det viktiga är att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du blandar och ansvarar för kakor/kondisbitar från blandning till efter ugn eller kyltunnel. Vi utbildar dig och lär dig de rutiner du behöver kunna. Dina kunskaper kring ingredienser kommer att växa med tiden du är hos oss. Det viktiga är ditt intresse att göra ett bra och engagerat arbete.
Alla våra recept och rutiner är på svenska så att behärska svenska språket i både text och skrift är viktigt.
Du får arbeta som bagare vid våra produktionslinjer. Vi har två olika produktionshallar, en för kakor och en för kondis. Arbetet kan vara fysiskt tungt och du måste kunna hålla fler bollar i luften, smeten och kvalitén på produkten är viktiga.
Företaget satsar på utbildning, individuella löner och öppenhet kring information kring viktiga händelser. Vi är ISO 9001 certifierade vilket innebär att rutiner och information finns väl dokumenterat.
Vi levererar till några av de riktigt stora och intressanta kunderna i Europa.
Vårt bageri ligger på Hjälmarberget, nära Mariebergs Köpcentrum.
Du arbetar i ett team där det är viktigt att vi alla hjälps åt och arbetar för en kvalitetssäker produkt.
Arbetstider kommer att vara varannan vecka dag (kl 5.30-15) och varannan vecka kväll (kl 14.50-23.45)
Du behöver ha fyllt 18 år. Det är fördel att ha bil då bussarna inte riktigt stämmer med arbetstider, framförallt på kvällen.