Inköpsansvarig 1:e kock till kost och restauranger

Inköpsansvarig 1:e kock till kost och restauranger

Arbetsbeskrivning

I produktionsköket på Centrallasarettet i Växjö tillagar vi mat till patienter och restauranggäster. Vi har också ett produktionskök på Lasarettet Ljungby. Totalt serveras ca 1400 lunchportioner per dag. Vi är sammanlagt cirka 70 personer som arbetar inom verksamheten.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län" samt målet att vara en kvalitetsstyrd organisation.

ARBETSUPPGIFTER
Vi har en utvecklande och utmanande tjänst som inköpsansvarig i produktionsköket på centrallasarettet i Växjö. Du ska vara en del i det fortsatta arbetet med att utveckla hållbara måltider till patienter och gäster där beställningarna spelar en stor roll. Du är delaktig vid livsmedelsupphandlingar och du ingår i kost och restaurangers ledningsgrupp.
Köken inom Regionservice är KRAV-certifierade och här kommer din kompetens att vara en viktig del i utvecklingsarbetet av en hållbar måltidsproduktion.
Du ansvarar för beställning av livsmedel till matproduktionen och våra kunder via avrop från upphandlade leverantörer. Du leder veckomöten för ansvariga inom produktionsköket.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning. Du ska även ha aktuella kunskaper i livsmedelshygien samt några års erfarenhet av matlagning och inköp.

Det är en utmaning att behålla och utveckla den goda service vi har skapat. För att bidra i rollen som inköpsansvarig förste kock behöver du:
- ha stor kunskap, engagemang och intresse för mat och måltider
- vara noggrann och vilja ta ansvar
- förstå vikten av ett gott bemötande och kunna arbeta bra tillsammans med andra
- trivas i en miljö där du behöver anpassa dig utifrån nya förutsättningar

Under en arbetsdag har du många kontakter så det är viktigt att du kan kommunicera väl på svenska.
Du vet hur viktigt det är att upprätthålla en god servicenivå. Det är lika värdefullt som din förmåga att samarbeta och att du gärna bidrar till en god arbetsmiljö som är till allas bästa både psykosocialt och fysiskt.

Vi tillämpar personlighets- och problemlösningstester som underlag till urvalet och som till största del avgör vilka som går vidare i processen.

ÖVRIGT
Intervjuer genomförs 20 och 25 augusti.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Kontaktpersoner på detta företaget

Avdelningschef Tony Söderena
0470-58 93 04
Verksamhetschef Johan Olehn
0470-58 93 21
Avdelningschef Göran Brentel
0470-58 77 72
Avdelningschef Mikael Ahlgrimm
0470-58 31 08
HR-specialist Elin Nellmo
0470-58 85 24
Avdelningschef Gunilla Löf
0470-58 86 25, 0709-673106
Avdelningschef Daniel Arsunan
0470-58 70 80, 0767-207 980
avdelningschef Linda Svensson
0470-58 71 85
Avd.chef Patienttransporter och förrådsservice Lina Tibbelin
0470-58 20 50
Verksamhetschef Doris Johansson
0470-587738

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Kronoberg, Regionservice
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 2 juli 2021
  • Ansök senast: 11 augusti 2021

Besöksadress

Nygatan 20 VÄXJÖ
None

Postadress

Nygatan 20
VÄXJÖ, 35188

Liknande jobb


Frukost Kock

Frukost Kock

14 maj 2024

Platschef/kock

Platschef/kock

14 maj 2024

Kock

Kock

14 maj 2024

Kock Böleängsskolan, Måltidsservice

Kock Böleängsskolan, Måltidsservice

14 maj 2024