OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Jensen s Bofhus söker Restaurangchef till vår Restaurang i Jönköping. Jensen s Bfhus är ett danskt företag med 39 restauranger runtom i Danmark, Sverige och Tyskland och besöks av över 5 miljoner gäster per år.I Sverige finns det för närvarande 8 stycken restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Borås och Västerås.Jensen s söker därför nu en ny restaurangchef till vår restaurang i Jönköping.Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter.Mer information om Jensen s hittar du på www.jensens.se Arbetsbeskrivning: Som restaurangchef är Du ytterst ansvarig för restaurangen.Du ska se till att driva den så optimalt som möjligt inom konceptet med hänsyn till såväl gästernas trivsel som ekonomi och personalens behov.Du ska arbeta för att gästen ska få en så trevlig upplevelse som möjligt och aktivt själv delta i den dagliga driften av restaurangen enligt schema och medverka vid öppning och stängning enligt checklistor.Du ska se till att all personal är medvetna om Jensen s Bfhus strategi och mål för restaurangen.Arbetsuppgifter: *Se till att aktivt arbeta för att de ekonomiska målen för restaurangen uppnås.*Ansvara för månadsvis bokföring samt lönerapportering.*Rapportera till och hålla Back Office uppdaterad på det som sker på restaurangen.*Motivera och utbilda all personal enligt konceptet.*Rekrytera all personal så att det finns en komplett personalstyrka när det gäller såväl servis- som kökspersonal.*Utveckla den egna personalen så att möjligheten finns att rekrytera kommande ledare inom den egna verksamheten.*Delta aktivt i det dagliga arbetet i restaurangen.Arbetslivserfarenhet: Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet från Restaurang- eller Servicebranschen, gärna från en konceptverksamhet, och då från en ledande position.Du ska från dina tidigare erfarenheter utvecklat en förmåga att samarbeta med folk från skilda bakgrunder och erfarenheter. Det är mycket meriterande om du tidigare haft budget- och ekonomiansvar för en verksamhet.Personliga egenskaper: Du ska brinna för restaurangbranschen och veta att det är inom den som du ser din framtid, engagemang är a och o inom Jensen s Bofhus.Du ska tycka att det är kul med gästkontakt och tycka att det är spännande att få möjligheten att vara Jensens ansikte utåt.Du ska ha ett driv utöver de vanliga och alltid vara en förebild för din personal.Du ska vidare vara en prestigelös person som är öppen för att lära och är beredd att arbeta snabbt och effektivt när det behövs.Då den befintliga ledargruppen enbart består av kvinnor så ser vi gärna manliga sökande till tjänsten.För rätt person så erbjuder Jensens mycket goda utvecklingsmöjligheter.Övrigt: Jensens har Kollektivavtal med Unionen och HRF. Märk din ansökan med "Restaurangchef Jönköping".