Kallskänk till Kalmar läns museum

Kallskänk till Kalmar läns museum

Arbetsbeskrivning

Kalmar läns museum är ett av landets största länsmuseum och en stiftelse med ett regionalt uppdrag att levandegöra och bevara kulturarvet. Vår vision Kulturarv i vardagen – berikar och berör är vår grund att stå på. Vår arbetsplats präglas av ett förhållningssätt som bygger på värdeorden samhällsnytta, kunskap och tillsammans. För oss är kulturarv och historieberättande centralt i verksamheten, med berättelsen i fokus skapar vi nyfikenhet och lust att lära mer. Vi arbetar inom fem verksamhetsområden; arkeologi, byggnadsvård, kulturmiljöpedagogik/utställningar, Arkiv-Bibliotek-Samlingar och konservering. Som stödverksamhet till dessa finns kansli- och serviceenheten samt marknadsenheten med bland annat butik, reception och restaurang Ångkvarnen. Vi är runt 80 medarbetare inom våra olika verksamheter. Till besöksmålet Kalmar läns museum kommer runt 90 000 besökare varje år men vi möter desto fler runtom i länet, nationellt och även internationellt.
Det är viktigt för oss att vara en attraktiv arbetsgivare och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och tid för friskvård på betald arbetstid.




Vill du ett varierande och utmanande arbete inom restaurang som kräver ett personligt engagemang och ett tänk kring kulturarv och mat?
Då kan detta vara jobbet för dig.

På Kalmar läns museum lägger vi fokus på hög kvalité med ekologisk och närproducerad mat för att säkerhetsställa en fantastisk matupplevelse för våra besökare. Vi arbetar ständigt med utveckling av den totala upplevelsen utifrån våra värdeord kvalité, samhällsnytta och tillsammans.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bakning, göra smörgåsar, sallader, förrätter och efterrätter. Du kommer även vara behjälplig i varmkök och andra förekommande arbetsuppgifter i restaurangen.
Vi är ett litet team så det är viktigt att vi håller ihop och hjälps åt, framför allt när det blir högt tempo. En egenskap som vi gärna ser hos dig som söker till tjänsten är att du är självgående och tar egna initiativ!
Restaurangen har öppet varje dag mellan 10.00-16.00 samt kvällar för inbokade grupper och andra evenemang.

Kvalifikationer
Det är ett krav att du har utbildning inom kök, bak, restaurang eller flerårig erfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig.
Du bör ha erfarenhet av arbete i restaurang och kassa.
Du tycker att service och bemötande är en grundläggande egenskap för en framgångsrik restaurang. Service är kul!
Du bör ha kunskap om hygien, specialkost, råvaror, allergier och sjukdomar där kosten har betydelse.

Villkor
Schemalagd arbetstid med helger och kvällar.




 

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Publika enheten
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 13 januari 2022
  • Ansök senast: 30 januari 2022

Liknande jobb


10 maj 2024

Pizzabagare/snabbmat

9 maj 2024

Kassa/ Restaurangbiträde

9 maj 2024