Kallskänka

Arbetsbeskrivning

Åsljungagården är ett familjeägt hotell med betoning på konferens- och golfgäster. Köket har lagt tonvikten på en väl komponerad meny av hög kvalitet med råvaror efter säsong. Lunchen serveras från buffe och innehåller stort salladsbord samt varmrätt, ofta husmanskost. Middagen, som består av trerätters-supe och serveras vid sittande bord, är av internationellt slag och väldigt varierande. Åsljungagården har eget bageri där alla bakverk och matbröd bakas dagligen. Vi söker dig som har restaurangutbildning. Dina arbetsuppgifter blir att baka, jobba i kallköket vara delaktiga i det upplägget i dagliga arbetet, matkalkylering, vara delaktig i personalplanering, utveckla och kvalitetssäkra köksdriften. Vi erbjuder dig ett intressant och till stor del väldigt självständigt arbete. Vi arbetar i ett litet gäng där samarbetsförmåga och flexibilitet är mycket viktigt.

Sammanfattning

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010