Kallskänka till restaurang Fritz på Dalheimers hus

Arbetsbeskrivning

Social resursförvaltning erbjuder göteborgarna många olika tjänster inom det sociala området. Det gör vi som ett stöd till stadsdelarna som har det yttersta ansvaret för sina invånare. Våra verksamheter är ofta specialiserade och unika och vänder sig till alla eller stora grupper av göteborgare.
Vi arbetar med flyktingar, missbruk, hemlöshet, utsatta barn och familjer, fältarbete, funktionsnedsättning och mycket mer. Vi samordnar också " Jämlikt Göteborg" – en långsiktig satsning för social hållbarhet. Vår vision lyder: "Tillsammans har vi kraft att skapa nya möjligheter i människors liv. I ett hållbart Göteborg finns det plats för alla".



ARBETSUPPGIFTER
Dalheimers hus är en enhet inom Social resursförvaltning. Verksamheten är uppbyggd och anpassad för personer med fysiska funktionsnedsättningar. Enhetens uppdrag är att i första hand erbjuda stöd till personer med förvärvade hjärnskador, men även till personer med andra funktionsnedsättningar. Några insatser som erbjuds inom verksamheten är daglig verksamhet, korttidsboende och friskvård. Dalheimers hus är också ett hus där alla - med eller utan funktionsnedsättningar – är välkomna. I huset finns bland annat en restaurang, ett gym, en bassäng, kulturaktiviteter samt ett bibliotek.
Vår restaurang erbjuder luncher, beställningsverksamhet och konferenser. Maten lagas alltid från grunden och lunchen består varje dag av ett antal varierande rätter. I vårt café serverar vi ett stort urval av hembakta bakverk samt smörgåsar mm.
Som kallskänka kommer du att arbeta tillsammans med en köksmästare, två kockar, en kallskänka och två restaurangbiträden. . Vi är ett team som brinner för mat av hög kvalitet.
Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid måndag-fredag, men även vissa kvällsaktiviteter och helgtjänstgöring dagtid var 4.e vecka innefattas i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en glädje och lust för kallsänksarbete av hög kvalitet och som skulle trivas med att arbeta i vårt unika hus!
Vi vill att du är driven, kreativ samt serviceinriktad och har en stor förståelse för kundens behov. Det är viktigt att du kan planera och organisera ditt arbete effektivt och noggrant med ditt team. Du har en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer till såväl kunder som gäster och kollegor. Vi ser också att du är serviceinriktad i såväl helhet som i detalj och att du trivs med att jobba strukturerat utan att förlora din kreativitet.
Du har minst gymnasial utbildning med inriktning hotell- och restaurang eller motsvarande. Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet på minst 5 år inom kallskänk liksom kunskaper i arbete med egenkontroll. Besitter du också kunskaper i specialkost samt har arbetat i varmkök är det starkt meriterande.

ÖVRIGT
.

Kontaktpersoner på detta företaget

Enhetschef, semester v 26-28, åter den 18 juli Per-Anders Olsson
031 - 367 90 28
tf enhetschef, v 26 och 27 Maria-Rosa Johansson
031-3679037
Förvaltningsdirektör Michael Ivarson
031-3679006
HR-chef Nicoline Blidberg
031-3679010
HR-specialist Bemanningsenheten Marie Kroona
031-367 93 14
Verksamhetschef (åter den 1 augusti) Ingela Johansson
031-3679105
Enhetschef Anna Ek
031-3679122
Gruppchef Socialjouren Emir Salihovic
031-367 99 34
Samordnare Tomas Magnusson
031-3679123
Enhetschef Lotta Rosander
031-367 91 90

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Göteborgs stad., Social Resursförvaltning
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt avtal.
  • Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast eller efter överenskommelse.
  • Publicerat: 10 april 2017

Besöksadress

Gårdavägen 2
None

Postadress

Box 6131
Göteborg, 40060

Liknande jobb


Kallskänka sökes för matproduktion

18 april 2024

Kallskänka

Kallskänka

11 april 2024

Kreativ modern kallskänka

Kreativ modern kallskänka

4 april 2024

Erfaren kallskänka

1 april 2024