Kallskänka till Restaurang Kolmilan

Arbetsbeskrivning

Intill Mälarens kant finner man vackra lokaler, som ständigt överträffar gästens förväntningar med fina råvaror, stort utbud av dryck och service i världsklass. Vi arbetar hårt för att vara den bästa upplevelsen att få intill färjelägret på Ekerö.
Vi söker nu dig som har känsla för detaljer och är noga med smaker. Du som söker har tidigare erfarenhet av operativt arbete i kök på hotell/konferensgård/restaurang då vi behöver uppbackning på helger i köket där det kalla till vår populära brunch ska preppas, tillredas och serveras på buffé. På vardagar detsamma som ovan, fast för vår salladsbuffé som serveras på luncherna.
Du ska tycka att det är kul med service för du kommer att arbeta ute i lokalerna bland våra gäster när du håller efter bufféerna, uppskatta tempot som det innebär när det är mycket att göra och trivas med att arbeta i grupp för vi är ett stort team på Kolmilan.
Att du är strukturerad, alltid kommer i tid och är representativ ser vi som en självklarhet.
Tjänsten tillsätts per omgånede, men för rätt person är vi flexibla med startdatum.
Vi lägger rullande schema med god framförhållning. Denna tjänst avser primärt arbete minst varannan helg och 2-3 vardagar i veckan beroende på önskemål. Vi är flexibla.
Ett plus är att ha körkort och bil när man jobbar på Kolmilan, alt bo i närheten.
Vi hanterar endast ansökningar med bifogat CV och personligt brev. Vi besvarar endast ansökningar där kompetenskraven uppfylls.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Restaurang Kolmilan EKERÖ
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 15 augusti 2022
  • Ansök senast: 14 september 2022

Postadress

Sjöstadskajen
EKERÖ, 17851

Liknande jobb


Sushi Kock Sökes

16 maj 2024

FRUKOSTKOCK/KALLSKÄNKA

FRUKOSTKOCK/KALLSKÄNKA

16 maj 2024

16 maj 2024