Kallskänka/bagare

Arbetsbeskrivning

Kort beskrivning av företaget:
catering och restaurangföretag

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Göra sallad till salladsbuffe, dressingar, baka bröd, göra enklare desserter, baka långpannekakor, göra pajer, mis en place till kallkök.

Beskrivning av kvalifikationer:
Stresstålig, duktig och ambitiös, noggrann men snabb, utbildad bagare och eller kallskänka, arbeta självständigt, god svenska i tal och skrift, viktigt att du kan baka matbröd och göra enklare desserter och kakor.

Övriga villkor:
Arbetet kommer att ske antingen från kl 03.00 på morgonen - 12.00 alt från kl 19.00-03.00, alt från 01,00-10,00 alt 14,30-23,30 helger kan förekomma, rullande schema efter ök.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kallskänka

23 augusti 2010

Kallskänka

24 mars 2010

NYJ/KALLSKÄNKA

4 mars 2010

IHM Hotell & Konferens söker Kallskänka

4 mars 2010