Kallskänkschef

Arbetsbeskrivning

Mässrestauranger söker Kallskänkschef Mässrestauranger AB är ett familjeägt företag som på uppdrag av Stockholmsmässan bedrivit restaurangverksamhet vid mässor och andra evenemang sedan starten 1970.Mässrestauranger driver tolv permanenta restauranger samt ett flertal tillfälliga restauranger både i mässhallarna och utanför dem.Vi har en stor beställningsverksamhet och kapaciteten att arrangera skräddarsydda evenemang, kongresser, banketter och fester för flera tusen gäster. Vi har två produktionskök som förser alla våra restauranger och cafeer med mat, smörgåsar och bakverk. Till det största av dessa kök, The Parkside, söker vi nu en kallskänkschef som ska ansvara för personal, kvalitet, utveckling och planering i kallskänken.Till hjälp kommer kallskänkschefen ha två förste kallskänkor som arbetar mycket med arbetsledning för extra personal och kvalitetssäkring.I hela köket är det 6 st heltidsanställda kockar och kallskänkor och under säsong är det mycket extra personal och säsongsanställda. Tack vare att vi har en sådan varierande verksamhet av Mässor, Internationella kongresser och stora fester så blir kallskänksarbetet ombytligt och varierande.I The Parkside kallskänk arbetar vi med allt från smörgåsar till stora festmiddagar. Vi är stolta över vår produkt och arbetar mycket med kvalitet i både råvaror och presentation av den mat vi serverar.Som kallskänkschef kommer du vara en nyckelfigur för upprätthållandet av kvalite och förnyelse. Vi söker dig med god erfarenhet av yrket.Du ska tycka om att leda arbetet och se till kvalitet, ha ett intresse för nyheter, vara stresstålig samt vara ansvarstagande.Vi vill att du ska ha förmågan att se till helheten och ta ansvar över kallskänken i The Parksides kvalitet och utveckling.Sedan våren 2008 är vi svanenmärkta vilket innebär att vi arbetar mycket med ekologisktodlade och närproducerade råvaror.

Kontaktpersoner på detta företaget

HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud

HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04

Sammanfattning

  • Arbetsplats: MÄSSRESTAURANGER AB
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 3 november 2008
  • Ansök senast: 3 december 2008

Besöksadress

Mässvägen 1
None

Postadress

None
STOCKHOLM, 12580

Liknande jobb


Head Chef- Clarion Gillet

Head Chef- Clarion Gillet

17 maj 2024

Kökschef på Restaurang YESS

Kökschef på Restaurang YESS

16 maj 2024

Kökschef Brasserie Udden

28 februari 2024

South indian cook

15 maj 2024