Kitchen Production Manager, IKEA Haparanda

Kitchen Production Manager, IKEA Haparanda

Arbetsbeskrivning

VEM ÄR DU
Vi letar efter en passionerad ledare med starkt fokus på både Business och People. Du har förmågan att stärka och coacha dina medarbetare i vardagen samt hjälpa dem att prestera bättre. Du ser affärsmöjligheter och har förmågan att agera på nya idéer samt följa IKEA-konceptet.
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har erfarenhet av liknade uppdrag inom restaurangbranshen sedan tidigare eller bred ledarerfarenhet inom IKEA. Vi ser det som meriterande med erfarenhet av livsmedelsproduktion och livsmedelssäkerhet. Du är en god lyssnare med fokus på ditt team både i de små och stora frågorna som rör dina medarbetare och restaurangen.
Vi ser även att du har ett sinne för siffror och detaljer samt är van vid att skapa och genomföra handlingsplaner för att sen prioritera och organisera ditt och andras arbete.
EN DAG I DITT LIV MED OSS
Arbetet på IKEA FOOD handlar om att locka besökare till vårt varuhus, erbjuda bra mat med kvalitet, ge besökarna en god anledning att återvända igen och igen, och ge medarbetarna chans att vila och ladda om. Du gör detta genom din förmåga att leda och inspirera ett stort team tillsammans med din djupa kunskap och passion för IKEA FOODs sortimentet.
Du arbetar tillsammans med dina kollegor i IKEA FOOD management team och leder ditt Kitchen Production-team mot uppsatta mål. Tillsammans med ditt team tillhandahåller du oemotståndliga materbjudanden i en välkomnande atmosfär, som ger våra gäster en god anledning att återvända till IKEA.
I uppdraget ingår även att:
• Säkra att driften i vår restaurang på IKEA-varuhuset sköts i enlighet med IKEA Quality and Food Safety-krav och annan relevant lagstiftning. Du står för en kultur där säkerhet kommer i första hand och uppmuntrar förbättringsarbete för att hitta bättre lösningar.
• Utveckla vårt materbjudande så att det är lockande för våra kunder, både i innehåll och hur och var vi serverar det.
• Motiveras av att utveckla vår affär.
• Säkerställa att våra kunder alltid står i fokus och att vi växer och utvecklas för att möta kundernas behov på sikt.
• Säkra att vi har rätt förutsättningar i arbetsmiljö och rutiner för att möta våra kunder på bästa sätt.
TILLSAMMANS SOM ETT TEAM
Tack vare oss kan kunder, medarbetare och människor där hemma få en bättre vardag med mat och heminredning som är bra både för människor och planet. Tillsammans serverar vi mer än 660 miljoner kunder varje år i IKEAs restauranger världen över, och vi understryker vårt svenska arv genom att erbjuda en modern smak av Sverige. Vi är ett gäng med olika bakgrund och kunskap som lever efter mottot: Skrattet klingar högst där maten finns!
ANSÖK NU!
Tjänsten är tillsvidare på 38,25h med arbete förlagd i största del dagstid. Du jobbar var fjärde helg och kvällsarbete kan förekomma då restaurangen stänger vid 18.00. Sista ansökningsdag är den 9 januari. Startdatum enligt överrenskommelse. Vi ser det som merieterande att du även behärskar engelska i tal och skrift.
Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Food Manager Patrick Hamrén, Patrick.Hamren@ingka.ikea.com.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Recruitment and Selection Specialist Isabell Friberg, Isabell.Friberg@ingka.ikea.com.
Välkommen in med din ansökan!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: IKEA Haparanda HAPARANDA
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 23 december 2021
  • Ansök senast: 3 januari 2022

Postadress

Norrskensvägen 2
HAPARANDA, 95336

Liknande jobb


15 maj 2024

Product Area Manager - Engineering Platforms

Product Area Manager - Engineering Platforms

14 maj 2024

Service Manager

Service Manager

14 maj 2024