Kock

Kock

Arbetsbeskrivning

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av avdelningarna Fastighet, Gata, park och trafik, Plan och exploatering, Måltidsservice, Vatten och avlopp samt Stab. På förvaltningen jobbar ungefär 300 personer och vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi har gemensamma aktiviteter, friskvårdsbidrag och friskvård på arbetstid som skapar en god stämning på förvaltningen. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en väl fungerande vardag för Enköpingsborna.

På måltidsservice arbetar 85 medarbetare i 30 kök. Varje dag tillagar och serverar vi 7500 portioner mat i skolor, förskolor och äldreomsorg. Vi arbetar för en hållbar framtid genom att minska matsvinnet och använda säsongsanpassade råvaror i våra matsedlar.



ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en kock på heltid till Westerlundska gymnasiets kök! Brinner du precis som vi för matlagning och kvalité?
Vill du bidra till att såväl de äldre i samhället som barn och elever får god och näringsrik mat?

Westerlundska gymnasiets kök tillagar och serverar ca 1000 luncher per dag till skolrestaurangen under terminerna. Köket lagar även lunch och middag till 5 omvårdnadsboenden och matlådor till hemtjänstkunder, det levereras ca 350 luncher och 200 middagar till äldreomsorgen årets alla dagar. I kökets uppdrag ingår även en cafeteria, cateringverksamhet för kommunen samt måltider till läger på några skollov och helger.

Vår målsättning är att laga så mycket mat som möjligt från grunden som är anpassad efter våra kunders önskemål!

Som kock deltar du i arbetet med att utveckla och planera verksamheten tillsammans med dina kollegor. Detta görs inom ramen för de rekommendationer och politiska beslut som ska följas.
I arbetet ingår bland annat matlagning, dietmatlagning, salladsberedning, disk och servering. Du tar del av ansvaret för beställningar, egenkontroll/livsmedelshygien och arbetsmiljöfrågor.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som stämmer in på detta:
- har kockutbildning och minst 3 års dokumenterad erfarenhet från yrket i närtid (kock)
- har goda kunskaper om allergikost och konsistensanpassad kost
- har god kommunikativ förmåga att nå ut till och kommunicera med beställare och kunder
- talar och läser svenska obehindrat, detta är ett krav då vi bland annat hanterar specialkoster i verksamheten
- har god datavana och gärna erfarenhet från arbete med kostdataprogram

Du är en kreativ problemlösare som ser möjligheterna och har en positiv attityd till din omgivning. Du är serviceinriktad och har ett stort engagemang för mat till elever och äldre. Du trivs med att ha daglig kontakt med elever och pedagoger samt är mån om att ha en bra dialog med kunderna inom äldreomsorgen. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Du är relationsskapande, utåtriktad och socialt aktiv i ditt arbete. Du skapar kontakter och underhåller relationer och samarbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vi söker dig som är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och anstränger dig för att leverera lösningar.

Tjänsten är en semestertjänst med heltidsmått 37 timmar, schemalagt arbete två helger av fem
Man arbetar i en grupp om totalt 18 medarbetare, tillsammans med en kökschef.



ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktpersoner på detta företaget

Förvaltarchef Kurt Geschwindt
0171- 62 52 77
Gatuchef Titti de Verdier
0171-62 82 00
Arbetsledare Nathalie Vilhelmsson
0171-62 61 80
VA-chef Danielle Littlewood
0171-62 52 58
Utvecklingschef Lars-Inge Larsson
0171-62 50 08
Driftchef rörnät Stefan Wilhelmsson
0171-62 52 59
Kostchef, måltidsservice Viktoria Grönholm
0171-625171
Kökschef, Ljunggårdens kök Annika Pettersson
0171-477682
Samhällsbyggnadschef Magnus Åsman
0171 62 62 16
Tf förvaltarchef Gunilla Eksudd
0171-62 53 71

Sammanfattning

Besöksadress

Kungsgatan 42 74580 Enköping
None

Postadress

Kungsgatan 42
ENKÖPING, 74580

Liknande jobb


Kock till Kosta Lodge

Kock till Kosta Lodge

29 april 2024

29 april 2024

29 april 2024

26 april 2024