Kock

Kock

Arbetsbeskrivning

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter.





Arbetsbeskrivning

Som kock erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar goda, säkra och hälsosamma måltider till våra patienter och besökare.

Du erbjuds variation då du arbetar med allt från daglig planering och tillagning av måltider och specialkoster till dukning av brickor, ansvar för uppföljning och egenkontroller. Även arbete i kallskänk kan förekomma. Din kompetens är en viktig del av utvecklingsarbetet av en hållbar måltidsproduktion. 

Arbetet är förlagt till både vardagar och helger.

För att bidra till god service i rollen som kock behöver du:

- ett stort engagemang och intresse för mat
- vara noggrann och ansvarstagande
- ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
- ha en förmåga och vilja till yrkesmässig såväl som personlig utveckling
- vara målinriktad, självgående och flexibel

Du har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning, aktuella kunskaper i livsmedelshygien och några års erfarenhet som kock. Då du har många kontakter i ditt arbete så är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska. Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.

Tidigare arbetserfarenhet av hantering av specialkost är ett krav.

Vårt erbjudande

Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Övrigt

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktionDu kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/native/Jobba%20hos%20oss.pdf%20


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Göteborg, Sahlgrenska
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 oktober 2023
  • Ansök senast: 26 oktober 2023

Liknande jobb


26 april 2024

Kock

Kock

26 april 2024

Butiksmedarbetare i delikatessavdelningen med fokus på matlagning

26 april 2024