Kock

Arbetsbeskrivning

Till anrik gästgivaregård söker vi en KOCK gärna med dokumenterad erfarenhet. Den genuina skånska matkulturens bästa sida visar sig från köket på Röstånga Gästgivaregård. I köket tillagas mat till såväl dagens rätt, konferenser och a la carte. På vårt skånska smörgåsbord samt på våra påsk- och julbord finns många hemlagade rätter att välja på. Under hela november serveras traditionell gåsmiddag. Bröd och kakor bakas kontinuerligt i köket.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: RÖSTÅNGA GÄSTGIVAREGÅRD AB RÖSTÅNGA
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Deltid
  • Enl. Kollektivavtal
  • Vid behov under säsongen, ca 15-20 tim/vecka
  • Publicerat: 10 mars 2015

Besöksadress

Marieholmsv.2
None

Postadress

Marieholmsv.2
RÖSTÅNGA, 26868

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010